BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.430,11
HABER /  GÜNCEL

Otomobilini denize park etti!

Mudanya'da meydana gelen ilginç trafik kazasında, Diş Hekimi Emrullah Kotan'ın (29), el frenini çekmeden yat limanına park ettiği otomobil denize uçtu. Kotan, "Tatilim zehir oldu" dedi.

Abone ol

BURSA'nın Mudanya ilçesinde meydana gelen ilginç trafik kazasında, Diş Hekimi Emrullah Kotan'ın (29), el frenini çekmeden yat limanına park ettiği otomobil denize uçtu. Kotan, "Tatilim zehir oldu" dedi.

Park ettiği yerde göremediği otomobilinin denize düştüğünü öğrenen Kotan, aracını balık adamın yardımı ve çekici ile çıkarttı. Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Emrullah Kotan ve arkadaşları, sudan çıkartılan otomobilinin görüntüsünü arkadaşlarıyla birlikte cep telefonu ve kamerayla görüntüledi.

VİTES BOŞTA OLUNCA...

Ankara'da yaşayan Diş Hekimi Emrullah Kotan hafta sonu tatilini geçirmek üzere, kullandığı 06 BS 6100 plakalı otomobili ile Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne gitti. Otomobilini, el frenini çekmeden Yat Limanı'na park eden Kotan, aracının kapılarını kilitledikten sonra kendisini bekleyen arkadaşlarının yanına gitmek istedi. Bu sırada, Kotan'a ait otomobil, vitesi boşta olduğu için hareket ederek, denize uçtu.

'TATİLİM ZEHİR OLDU'

Genç diş hekimi, gürültü üzerine otomobilinin bulunduğu yere bakınca, aracının denize uçtuğunu gördü. Şoke olan Emrullah Kotan, denize uçan ve 15 metre sürüklenen aracını, balık adamın yardımı ve çekici ile çıkarttı. Otomobilinin denizden çıkartılmasını cep telefonu ile görüntüleyen Emrullah Kotan, "Gezmeye geldik, böyle ilginç bir kaza ile karşılaştım. Tatilim zehir oldu" dedi.