BIST 10.915
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.504,96
HABER /  GÜNCEL

Otomobilin durağa daldığı an

Kontrolünü kaybeden kadın sürücü durağa daldı. Hastane önünde bekleyenler dehşet anlarına tanıklık ettiler.

Abone ol

İstinye Devlet Hastanesi önünde kadın sürücünün durağa daldığı ve bir kişinin bacağının koptuğu kaza, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, 23 Mart tarihinde İstinye Devlet Hastanesi önünde meydana gelmişti. Hastane karşısındaki otobüs durağına dalan kadın sürücü, durakta bekleyen İstinye Devlet Hastanesi'nde santral görevlisi Tamer Iclı'ya çarpmıştı. 

İKİ BACAĞI KOPTU

Çarpma sonucu Iclı'nın bir bacağı koptu, diğer bacağı ise büyük bir hasar gördü. Daha sonra çalıştığı hastaneye kaldırılan Tamer Iclı, hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Tamer Iclı'nın iki bacağı da koptu. Aşırı sıvı kaybından dolayı böbrekleri de hasar gören Iclı, şimdi organ bağışı bekliyor.

Öte yandan kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek, hızlı bir şekilde durağa giriyor. Can pazarının yaşandığı dakikalar çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Yaşanan kazanın ardından emniyete götürülen kadın sürücünün ise kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayı gören vatandaşlar, "Araba birden durağa daldı. Kaza sonrasında adamın bacakları kopmuş" dedi.

Daha önce aynı yerde benzer bir kazayı kendisinin de yaşadığını ifade eden Psikolog Ayşe Gürleyen, "Ben de hastanede çalışıyorum. 2001 yılında gündüz saat 3 gibi araba beklerken benim de üzerime araba çıktı. Ben de yaralandım, bu kazalara bir önlem almak gerekiyor" diye konuştu.