BIST 10.151
DOLAR 32,27
EURO 34,97
ALTIN 2.458,35

Otomobilde nefes kesen kampanya

Otomobilde nefes kesen kampanya

Havaların ısınmasıyla birlikte showroom’lardaki ziyaretçi trafiği artıyor. kötü geçen hava şartları nedeniyle geçen ayı 41 bin adet satışla kapatan otomobil ve hafif ticari pazarının martta 60 binlere ulaşması bekleniyor. ayrıca kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz...

Otomobilde nefes kesen kampanya

Havaların ısınmasıyla birlikte showroom’lardaki ziyaretçi trafiği artıyor. Kötü geçen hava şartları nedeniyle geçen ayı 41 bin adet satışla kapatan otomobil ve hafif ticari pazarının martta 60 binlere ulaşması bekleniyor. Ayrıca kurlardaki gevşeme ve faizlerin düşmesiyle indirim ve sıfır faiz kampanyaları öne çıktı. Piyasada modeline göre yüzde 5’e varan indirimlerle birlikte 24 bin TL’ye 24 ay sıfır faiz uygulamaları göze çarpıyor. Özellikle küçük sınıf araçlarda ayda 230 TL’ye düşen taksitlerle Toyota Yaris veya 240 TL’ye Opel Corsa gibi araçlar satılmaya başlandı. Satışlardaki hareketliliğin yılın ikinci yarısında daha da artması bekleniyor. (MEHMET ALİ KANTARCIA - RADİKAL)

Otomobilde nefes kesen kampanya

Fiat en çevreci marka
Fiat, veri sağlayıcı JATO’nun araştırma sonuçlarına göre 2011 yılının en çevreci oto markası seçildi. 5 yıldır en çevreci üretici seçilen Fiat, 2015 yılı için belirlenen 130 g/km’lik hedefinin altına şimdiden inebilmesiyle ön plana çıkıyor. Fiat, bu zaferi 118.2 g/km’lik emisyon değeri ile elde etti.

Otomobilde nefes kesen kampanya

Chevrolet Cruze’da 5 bin TL indirim
Chevrolet’nin popüler orta sınıf otomobili Cruze, mart ayı boyunca 5 bin TL indirim ve 500 TL’den başlayan aylık taksit fırsatlarıyla satılıyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanyada, benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip Cruze’un satış fiyatı 35.1 bin TL’den başlıyor. 5 bin TL indirime ek olarak ayda 500 TL’den taksitlerle satılan Cruze, Sedan ve HB kasa tiplerinin yanı sıra benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Geniş güvenlik donanımlarıyla dikkat çeken ve Euro NCAP’den 5 yıldız alan Cruze’da 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), ABS ve EBD standart sunuluyor.

Otomobilde nefes kesen kampanya

Borusan’dan güvenli ikinci el
Borusan Oto şubeleri her marka ikinci el araca finansman ve satış imkânı sağlıyor. Otomobil ve motosikletlerin çok detaylı incelendiğini kaydeden yetkililer 5 yaşını ve 120 bin km’yi geçmemiş BMW Premium Selection araçların yoğun ilgi gördüğünü belirttiler.