BIST 10.168
DOLAR 32,29
EURO 35,00
ALTIN 2.462,73

Otomobilde ikinci indirim fırsatı!

Otomobilde ikinci indirim fırsatı!

Pazarı canlandırmak amacıyla yürürlüğe giren ötv indirimi, ticari araçta beklenen hareketi getirmedi. bu yüzden hafif ticari araç markaları, nisan ayında satışlarını artırmak için özel kampanyalar düzenledi. nisan'a özel kampanyalardan bazıları şöyle:

Otomobilde ikinci indirim fırsatı!

Pazarı canlandırmak amacıyla yürürlüğe giren ÖTV indirimi, ticari araçta beklenen hareketi getirmedi.

Bu yüzden hafif ticari araç markaları, Nisan ayında satışlarını artırmak için özel kampanyalar düzenledi.

Nisan'a özel kampanyalardan bazıları şöyle:

Otomobilde ikinci indirim fırsatı!

Ford ticarilerin fiyatları sabitlendi

FORD: ÖTV, KDV, Faiz Sıfır kampanyası sürüyor. Üstelik, ön ödeme karşılığında mayıs sonuna dek sabit fiyat garantisi veriliyor. İstediği renk ve model aracı bulamayan müşterileri için de özel bir program açıkladı. Program dahilinde müşteriler, yukarıdaki kampanya ile mayıs sonuna kadar gelen tüm araçları ön ödeme ile sabit fiyat ile alabiliyor. Ford Otosan bununla birlikte 10 bin TL için 10 ay vadede yüzde 0 Ford Finans kredisi sağlıyor.

Otomobilde ikinci indirim fırsatı!

Mahindra'da sınırsız garanti

MAHINDRA: Türkiye distribütörlüğünü İlçe Otomotiv'in yaptığı Hintli Mahindra'lar 32 bin TL'den başlayan ÖTV indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Mahindra ticari araçlar iki yıl sınırsız kilometre garantisi ile satılıyor.

Otomobilde ikinci indirim fırsatı!

Citroen ticarilerde 5 bin TL'ye varan indirim var

CITROEN: ÖTV indiriminin yanı sıra Nemo'da versiyonlara göre bin 900 TL ile 2 bin 800 TL arasında değişen indirim uyguluyor. Kampanyada; Berlingo bin-bin 500 TL, Jumper 5 bin TL'ye varan indirimle satışa sunuluyor.