BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,61
ALTIN 2.382,36
HABER /  DÜNYA

Otobüsün 2. katından aşağı atıldı! 

Londra'da şans eseri kameraya yansıyan kaza görüntüsü görenlerinin kanını dondurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiltere'de şans eseri kaydedilen görüntüler görenleri şok etti.Otobüste çıkan kavga sonucu bir adam otobüsün 2. katından aşağı atıldı. 

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi.43 yaşındaki adam kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından yaşanan tartışma sonucu 2 katlı yolcu otobüsünün üstünden aşağı atıldı.


1.20140205095333.jpg

CAMDAN DÜŞEN ADAM FELÇ OLDU! 

Londra'nın kuzey bölümü Finsbury Park yakınlarında 2 katlı otobüsün üst katından camdan fırlatılarak aşağı altılan 43 yaşındaki adamın kardeşinin açıklamalarına göre düşme sırasında abisinin sırtının kırıldığını ve kaza gününde bu yana felç olduğu ve halen yürüyemediği belirtildi. 

2.20140205100029.jpg

KARDEŞİ BBC'YE ÇIKTI!

Yaşanan şok edici görüntülerin şans eseri görüntüye alınması üzerine ünlü televizyon kanalı BBC görüntüleri tüm Dünya'ya yayınladı ve isminin Gillian olduğunu öğrenilen kazazedenin kardeşinin kanalda yayınlanan Two's The Route Masters adlı programa konuk olarak çağırdı. 

Gillian adlı 43 yaşındaki kazazedinin kardeşinin açıklamalarında 2012 yılında çekilen ve Seven Sisters Road yakınlarında yaşanan kaza sonuncu abisinin camdan düştüğünde sırtındaki birkaç kemiğin kırıldığını ve omur iliğindeki büyük zedelenmeden dolayı felç kaldığını belirtti. Doktorlar tarafından yeniden yürümesi imkansız teşisi koyulan Gillian halen durumdan habersiz bir şekilde tekrar yürüyeceği günü bekliyor.

İşte 43 yaşındaki adamın saniye saniye camdan atılış anı: