BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,06
ALTIN 2.502,95
HABER /  DÜNYA

Otobana düşen yatak başlığı böyle kaza yaptırdı

Yozgat’ta seyir halinde olan öndeki araçtan düşen cisim, arkadan gelen otomobilin kaza yapmasına sebep oldu. Öndeki araçtan düşen cismi kaza...

Abone ol

Yozgat’ta seyir halinde olan öndeki araçtan düşen cisim, arkadan gelen otomobilin kaza yapmasına sebep oldu. Öndeki araçtan düşen cismi kaza yapan aracın kamerası saniye saniye kaydetti.
Kaza 3 Ağustos 2013 tarihinde saat 17.51’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yozgat istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Şenol Doğan yönetimindeki 07 DZ 433 plakalı otomobilin Yerköy Bölge Trafik İstasyonuna yaklaştığından önde giden araçtan bir cisim fırlayarak aracın önüne düşerek şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine sebep oldu. Kontrolden çıkan otomobil takla atarak şarampole uçtu. Kazada, Şenol Doğan (47) ve eşi Ayşe Doğan (42)hafif yaralanırken, Nigar Özkan’ın (55) omuriliğinde kırık ve akciğerlerindeki zedelenme nedeniyle yoğun bakıma alındı. Jandarma ve polis ekipleri, kazadan sonra yolda yaptıkları incelemede kazaya neden olan yatak başlığını bulamadı. Otomobildeki araç kamerasının kaydettiği kaza sonrası görüntü kayıtlarından kamyonetin plakası belirlenme çalışmaları devam ediyor.
(İHA)