BIST 10.274
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,86
HABER /  DÜNYA

Oteldeki hayalet görüntüleri olay oldu!

Avustralya'nın Sydney kentinde bulunan Carlisle Castle Oteli'ndeki hayalet görüntüleri izleyenleri kanını dondurdu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Avustralya'daki bir barda yaşanan paranormal olaylar güvenlik kameralarına saniye saniye görüntülendi.

Avustralya'nın Sydney şehrinde bulunan Carlisle Castle Otel'de bulunan ve rastlanan paranormal olaylar dizi müşterileri ve çalışanları kaçırmaya başladı. Otelin ve barın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler akıllara hayalet veya ruh sorularını getirdi.

1.20140131140032.jpg

Avustralya'nın Carlisle Castle Otel'inde yaşanan olaylar ülkenin gündemine oturmuş durumda.Bir hayalet uhrevi bir kişiliğe sahip olması gerekirken Otelde bulunan hayalet kırmızı şarap düşkünü çıktı. Otelde yaşanan paranormal olaylar başta çalışan personeli rahatsız etmeyle başlayıp daha sonra güvenlik kameralarından görünecek kadar ciddi bir hal aldı.

3.20140131140128.jpg

Otelde bulunan alkol şişelerinde sadece 27 dolar değerindeki kırmızı şarapların olur olmaz anlarda kendiliğinden yere düşüp patlaması başta personel dikkatsizliği olarak anlaşılsada sonrada güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu.

2.20140131140252.jpg

27 dolarlık sarap şişelerinin barda herkesin gözü önünde düşme anı kameralara alınırken otelin hayaletler ve ruhlar tarafından sarılmış olduğu iddia edilerek müşterilerini kaybetmeye başladı.Otel sahibi bunların birer uydurma olduğunu ve kendilerinin müşteri kaybetmelerini isteyen insanlar tarafından düzenlenen bir komplo olduğunu söylesede kameralara yansıyan görüntüleri izleyip kendiniz karar verin...

İşte Carlisle Castle Oteli hayaletinin görüntüleri: