BIST 9.560
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.487,52
HABER /  EKONOMİ

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti ne kadar bayramda ücretsiz köprüler listesi

Osmangazi Köprüsü Kurban Bayramı boyunca ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz olacak köprüler ve yollar hangileri? Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişlerinin ücretsiz olacağı açıklandı. Bayramda ücretsiz olacak köprü ve yollar listesi

Abone ol

Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve  Avrasya Tüneli için Kurban Bayramı süresince geçişlerde ücret alınacak mı? Osmangazi Köprüsü, Avrasya Tüneli geçiş ücreti ne kadar olacak?

Bakanlar Kurulu kararı ile bayram tatilinin 10 güne çıkarılması turizmcileri ve tatilcileri sevindirdi. Tatile az zaman kala yollara çıkacakları telaş sardı.

Peki Kurban Bayramı süresince  köprü ve otoyollar ücretsiz mi olacak? Osmangazi, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim köprü geçişlerinde ücret alınacak mı?

Bayram boyunca ücretsiz olacak köprüler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü.

Diğer köprülerden geçiş ücretsiz olmayacak. Ayrıca geçişlerde de herhangi bir indirim uygulanmayacak.

ÜCRETSİZ KÖPRÜ VE OTOYOLLAR

Kurban Bayramı süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ve köprülerden geçişler ücretsiz olacak.

Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Kurban Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos Çarşamba saat 00.00'dan başlayarak, 5 Eylül Salı günü saat 07.00'ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

Belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessesse ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de 1 Eylül Cuma saat 00.00'dan başlayarak, 4 Eylül Pazartesi günü saat 24.00'e kadar ücretsiz olacak.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ

AVRASYA TÜNELİ  GEÇİŞ ÜCRETİ