BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  POLİTİKA

Ordumuzla gurur duyuyoruz rahatsız olan Hürriyet!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Biz kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Rahatsız olan Hürriyet'in mutfağı" dedi.

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Onları siyasi mecraya çekmek vatan hainliğidir. Bunu asla tasvip etmiyoruz. Ordu vazifesini yapıyor." dedi.

Eroğlu, İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı beldesinde düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu 'karargah rahatsız' haberiyle olay yaratan Hürriyet Gazetesi konusunda şunları söyledi; "Rahatsız olan Hürriyet'in mutfağı. Biz kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Onları siyasi mecraya çekmek vatan hainliğidir. Bunu asla tasvip etmiyoruz. Ordu vazifesini yapıyor. Fırat Kalkanı'yla kahramanlığı teröristlere karşı Türkiye'de, Kuzey Irak'ta gösterdi.

HÜRRİYET KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN
Gerek emniyet güçlerimizin, gerek askerlerimizin gösterdiği kahramanlıklar gerçekten muhteşem. Şu anda bütün dağlar teröristlerden temizleniyor. Eksi 25-30-40 derecede ordumuz ve emniyet teşkilatımız oralarda operasyon yapıyor. Şimdiye kadar hiç olmamış bir şey. Dolayısıyla bundan rahatsız olanlar karargah değil, tamamen Hürriyet'in mutfağı diyeceğim, ona karargah demiyorum. Kendilerine çekin düzen versinler, o günler geride kaldı, geçmişte yapılırdı. 'Efendim bir üst düzey subay şöyle söyledi' Kim, nasıl söyledi? Bunlar gerçekten çok yanlış işlerdir. Basın ahlakına yakışmayan hareketlerdir. Bunu son derece ayıplıyorum."

Hürriyet'in 25 Şubat'taki Karargah Rahatsız haberinde ne vardı

Hande Fırat istifa mı etti? Hürriyet'in başına kim geldi?