BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.469,98
HABER /  GÜNCEL

Ordu GS'yi İstanbul'da devirdi

Ligin iki yenilgisiz takımının maçı konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlandı. Maçı izleyen Ragıp Duran yenilginin Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçı öncesinde sarı-kırmızılılar için kötü bir prova olduğunu söylüyor.

Abone ol

Ligde yenilgi görmemiş 3 takım kalmıştı. GS, Ordu ve Fener. Ordu Cimbom’u iki eski GSlinin (Kabze ve Stancu) golleri ile yendi.

Kimi GSlilere göre yenilginin bir başka nedeni Ordulu İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin’in maça gelmesi.

Maçtan önceki en sevimli olay, Orduspor taraftarının Neşet Ertaş için açtığı pankart oldu.

Ultraaslan da bir pankart hazırlamıştı ama galiba biraz fazla entel kaçtı. Kimse bir şey anlamadı. Halbuki o pankart da Neşet Ertaş içindi.

Orduspor kendi sahasında en son tam bir sezon önce Galatasaray’a yenilmişti. Bu kez de Cimbom gelir, kolayca yener gider sanılıyordu.

Fatih Terim’le Hector Cuper İtalya’dan tanışıyor. Cuper Arjantinli, sarıkırmızılılarda Afrika ve Latin Amerika’dan oyuncular var. Bunca değişik milletin çocukları Ordu’da bir araya gelmişler. Orduspor’da daha önce GS’de oynamış Hasan Kabze ve Stancu gibi oyuncular gülümsüyor. Kabze, Orduspor’un ilk golünü atınca yanımdaki adam ‘Bu çocuk bizim son maçların birinde Beşiktaş’a iki gol atıp bizi şampiyon yapmıştı’ yı hatırladı. Teselli olsa gerek…

Braga öncesi kötü prova…