BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Oral seksli Müslüm Gürses anması şok etti

Müslüm Gürses'in ölüm haberinin verildiği CNN Türk ekranlarından şoke eden bir görüntü yansıdı...

Abone ol
GAZETECİLER.COM (ÖZEL) CNN Türk'te Parametre programı sadece günün ekonomik gelişmelerinini değil, gündeme dair her şeyin konuşulduğu, konuklar ile tartışıldığı bir sabah kuşağı programı olarak hem çok izleniyor hem de ilgiyle takip ediliyor.

Ebru Baki'nin sunumu ve programın daimi konukları Metehan Demir, Fikret Bila  ve Hakan Çelik'in yorumları programı zenginleştiriyor.

Ancak bugün, Arabesk'in babası, Müslüm Gürses'in ölüm haberinin değerlendirdiği dakikalarda yaşananlar izleyenleri deyim yerindeyse şoke etti.

"TÜRKİYE ÇOK ÖZEL BİR SANATÇIYI KAYBETTİ"

Hakan Çelik'in Ebru Baki ile birlikte Müslüm Gürses'in bir sosyolojik olgu olarak Türkiye için öneminin konuşulduğu sırada fonda Teoman'ın Paramparça şarkısı çalıyordu. İki ismin arkasındaki dev ekranda da şarkının klibi yayınlanıyordu.

Hakan Çelik, Müslüm Gürses'in Türkiye için önemini anlatırken şöyle konuştu: "Çok özel bir insanı, çok özel bir sanatçıyı kaybettik. Son yıllarından Duman ile yaptığı çalışmalar, Teoman ile yaptığı çalışmalar, düetler, reklam filmleri... Paramparça yorumu mesela..."

İZLEYENLERİ ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜ

Ancak Çelik bunları söylerken ekrana gelen görüntüler herkesi şaşırttı. Teoman'ın başında tavşan kulakları ile yatakta bir kadın ile sevişirken görüntüsü izleyenleri şoke etti.

Deneme

Reji klibin içeriğini hiç izlemeden ekranlara verince olanlar oldu. Teoman'ın sevişme sahnesini farkettiklerinde ise iş işten geçmişti. Hızla ekrandaki görüntüyü değiştiren yönetmen Ebru Baki ve Hakan Çelik'i göstererek yaşanan problemi gidermek istedi ama stüdyodaki dev ekranda aynı klibin görüntüsü dönmeye devam ediyordu...

Deneme

Ebru Baki ve Hakan Çelik ise ekrana yansıyan görüntülerden habersiz, Müslüm Baba'yı anmaya ve gündeme dair konularda konuşmaya devam ettiler.

HAKAN ÇELİK FARKETTİ AMA...

Yaklaşık 5 dakika sonra klip tekrar ekrana geldiğinde Hakan Çelik'in görüntüleri farkedip rejidekiler "ne yapıyorsunuz siz?" bakışı atması ise görülmeye değerdi.

Deneme