BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.431,28
HABER /  MEDYA

Onur Tezel kimdir Kısmetse Olur yeni adayı fena bozdu

Onur Tezel Kısmetse Olur'a yeni gelen damat adayı oldu. Peki kimdir Onur Tezel kime talip olacak? Onur Tezel kelliği ile ilgili söze verdiği yanıtla...

Abone ol

Kısmetse Olur evinden elenen Murat Özbakan 'ın yerine yeni damat adayı Onur Tezel geldi. Peki kimdir Onur Tezel kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme sisteminde en başa dönüldü. Artık hem damat hem gelin evinden eleme yapılıyor.

Kısmetse Olur 8 Mayıs 2016 elemesinde giden damat ve gelin adayının yerine eve yeni gelenler oldu.

ONUR TEZEL KİMDİR?

Kısmetse Olur damatlar evine yeni gelen isim Onur Tezel oldu. 35 yaşında olan yeni damat adayı Onur Tezel, spor hocalığı yapıyor.onur tezel kısmetse olur kimdir Gelin adaylarına meyveli çiçek götüren damat adayı ummadığı kadar soğuk karşılandı.

Melis Buse ise 'Ben kellerden hoşlanmıyorum' diyerek damat adayını bozmaya çalıştı. Onur Tezel ise 'standart erkeklerden hoşlanıyorsun yani' diyerek onu kendi kazdığı kuyuya düşürdü.

ONUR TEZEL NERELİ?

onur tezel kimdir kismetse olur yeni aday nereli ne is yapiyorYeni damat adayı aslen Arnavut. İstanbul'da yaşıyor. Boksla da ilgilenen Onur Tezel 'Şu an rahat bir hayat yaşıyorum. İlgi alanlarım spor üzerine kurulu. 12-13 senedir sporla uğraşıyorum.

ONUR TEZEL KİME TALİP OLACAK?

kismetse olur onur tezel kimdir yeni gelenYeni damat adayı Onur Tezel "Kim için geldin sorusuna' şöyle yanıt verdi;

-'Herhangi bir kişi için gelmedim. İlişkileri olanların haricindeki adayları tanımak ve evlenmek için geldim. Bunu da zamana yayacağım. Karakterlerini analiz ettikten sonra birbirimizi bulabiliriz'.