BIST 10.109
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.410,32

Onların hepsi bir defa öldü!

Onların hepsi bir defa öldü!

Günümüzde kitle iletişim araçlarının ulaştığı hız herkesin malumu. artık dünya gerçekten de küçücük bir köy gibi... bir yerde olup biten bir şey anında dünyanın öteki ucunda duyulabiliyor. özellikle de ünlüler sözkonusu olduğunda...artık sevgilisiyle okyanus ötesinde tatil yapan bir ünlünün cep...

Onların hepsi bir defa öldü!

Günümüzde kitle iletişim araçlarının ulaştığı hız herkesin malumu. Artık dünya gerçekten de küçücük bir köy gibi... Bir yerde olup biten bir şey anında dünyanın öteki ucunda duyulabiliyor. Özellikle de ünlüler sözkonusu olduğunda...

Artık sevgilisiyle okyanus ötesinde tatil yapan bir ünlünün cep telefonuyla çekilen fotoğrafları internetin de yardımıyla anında yayınlanabiliyor. Hatta kimi zaman iş çığırından çıkıp farklı boyutlara ulaşabiliyor. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri de ünlüler hakkında çıkarılan 'öldü' söylentileri.

Kimi "şaka olsun" diye kimi de yanlış anlama yüzünden öyle söylentiler yayılıyor ki.

İşte haklarında çıkarılan 'öldü' söylentileri yüzünden ailelerinin ve hayranlarının yüreklerini ağızlara getiren ünlüler. (Hürriyet)

Onların hepsi bir defa öldü!

Şu sıralar rol aldığı Küçük Sırlar dizisiyle gündemde olan Sinem Kobal geçen hafta kendisi hakkında çıkan "hayatını kaybetti" iddialarıyla şoke oldu.

Onların hepsi bir defa öldü!

Kobal, hakkındaki "trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti" söylentileri iyice yayılınca internetteki bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından açıklama yapmak zorunda kaldı.

Onların hepsi bir defa öldü!

En yakın arkadaşlarının "Yaşıyorsun değil mi, kaza yapmadın?” diye ağlayarak kendisini aradığını söyleyen Kobal "Bilmenizi isterim ki bunlar kesinlikle doğru değildir" açıklamasını yaptı.