BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  EKONOMİ

Onların hayatı artık daha değerli!

Türk Telekom tarafından hayata geçirilen 'Türkiye'ye değer hikayeler' projesi belgesel oluyor...

Abone ol

Türk Telekom'un yıllardır yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile başarıyı yakalayan, hayatında yeni bir kapı açan dokuz gencin öyküsü, "Türkiye'ye Değer Hikayeler" filminde belgesel haline geldi.

Film, Türk Telekom Okulları'nda aldığı eğitimle ideallerine bir adım daha yaklaşan, Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri'nde şampiyonlukla tanışan, İnternet Evleri'nde teknolojinin sunduğu olanakları kullanarak kendisini geliştiren 9 gencin hikayesini anlatıyor.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un hayata geçirdiği Türkiye'ye Değer sosyal sorumluluk projelerinden destek alarak, azim ve kararlılıkla kendi geleceklerini kuran dokuz gencin öyküsü "Türkiye'ye Değer Hikayeler" filmiyle belgeselleştirildi.

İŞTE PIRIL PIRIL GENÇLERİN EN DEĞERLİ ÖYKÜLERİ.... TIKLAYIN

"Türkiye'ye Değer Hikayeler" de kendi bölgelerindeki Türk Telekom Okulları sayesinde eğitimlerine devam etme şansı elde eden Uğur Fidan ve Daham Özgel'in, Türk Telekom Spor Kulüpleri'nde spor kariyerlerine dair hayallerini gerçekleştiren ve çoğu milli takım sporcusu olan Büşra Varol, Hülya Yılancı, Işıl Gençtürk, Güner Yalçın, Furkan Kızılkaya, Betül Özen ile Türk Telekom İnternet Evi kullanıcısı Naime Durak'ın hikayeleri anlatılıyor.

Yönetmenliğini, sinema ve müzik alanlarında imza attığı başarılı işlerle adından söz ettiren Nedim Hazar'ın üstlendiği "Türkiye'ye Değer Hikayeler"in basın gösteriminde kısa bir konuşma yapan Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt ise gençlerden umutla bahsetti:

"Tüm Türkiye'deki 25 bini aşkın çalışanımızdan aldığımız güçle müşterilerimizin hayatını ileri iletişim teknolojileriyle kolaylaştırırken, Türkiye için değer yaratma hedefi doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz. Türk Telekom ailesi olarak, çalışmalarımızın ve emeğimizin karşılığını, "Türkiye'ye Değer Hikayeler"e konu olan başarı hikayeleriyle almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi olarak ülkemizin teknoloji altyapısının güçlenmesine dair üstlendiğimiz sorumluluğun çok daha fazlasını Türkiye için değer yaratmak konusunda hissediyoruz."