BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Önce yumurta sonra alkış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta kendisine yumurta atılan bu merkezde bakın nasıl karşılandı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta kendisine yumurta atılan Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bugün alkışlarla karşılandı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, bugünkü Bingöl mitingine helikopter arızası nedeniyle havayoluyla gidemedi. Kılıçdaroğlu, geceyi geçirdiği Sivas'tan Elazığ'a karayolu ile oradan Bingöl'e de özel uçakla gitmeyi kararlaştırdı.

Geçtiğimiz hafta Tunceli mitinginden sonra gittiği Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde konuşurken kendisine yumurta atılan Kılıçdaroğlu'nun yolu helikopter arızası nedeniyle bugün bir kez daha Kovancılar'a düştü. Daha önce yumurta atılan Kılıçdaroğlu Kovancılar'da bu kez alkışlarla karşılandı. Kovancılar'da esnafla görüşen Kılıçdaroğlu kısa bir konuşma yaptı. Esnaf temsilcileri de yumurta atılmasından dolayı Kılıçdaroğlu'ndan özür dilediler ve yumurta atanın kendilerini temsil etmediğini söylediler. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "Üzülmeyin, böyle şeyler olur, o da kendisinin ifade yolunu böyle bulmuş. Ben kendisinden davacı da olmadım" dedi.