BIST 10.177
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.406,29
HABER /  DÜNYA

Önce öldürdü sonra da yaktı

Kahramanmaraş’ta bir kişi, piknik yapmaya gittiği arkadaşını önce av tüfeğiyle vurarak öldürdü, sonra da yaktı. <br/>Alınan bilgilere göre o...

Abone ol

Kahramanmaraş’ta bir kişi, piknik yapmaya gittiği arkadaşını önce av tüfeğiyle vurarak öldürdü, sonra da yaktı.
Alınan bilgilere göre olay, bugün merkeze bağlı Sarıkaya Köyü yakınlarında meydana geldi. D.M.K. (31), Meriç Y. (45) ve Bekir E. birlikte piknik yapmak üzere Sarıkaya köyü üzerindeki ormanlık alana gitti. Beraber mangal yapan arkadaşlardan D.M.K.ve Meriç Y. arasında iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.M.K., yanında bulunan av tüfeği ile Meriç Y.’yi vurdu. Öfkesi dinmeyen katil zanlısı daha sonra da arkadaşını cesedini yaktı.
Olayı gören Bekir E. ise ormanlık alandan kaçarak polise cinayeti bildirdi. Bunun üzerine cinayet büro amirliğine bağlı polisler ve jandarma ekipleri olay yerine gelerek katil zanlısı D.M.K.’yı yakaladı. Zanlı gözaltına alınırken, Meriç Y.’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme polisinin yaptığı çalışmanın ardından otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)