BIST 10.422
DOLAR 32,43
EURO 35,27
ALTIN 2.426,83
HABER /  GÜNCEL

Önce kızlarına tecavüz etti ardından ise...

Tokat'ın Turhal ilçesinde iki kızına tecavüz ettiği ve kızlarını fuhuşa zorladığı iddiasıyla tutuklanan babaya 18 yıl hapis cezası verildi

Abone ol

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde geçen yıl kasım ayında Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 20 ile 18 yaşındaki kızlarına tecavüz edip para karşılığı fuhuşa zorladığı iddiasıyla 41 yaşındaki Mustafa D. ile birlikte yaşları 26 ile 80 arasında değişen 8 kişi gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 7'si tutuklandı.

Zile Ağır Ceza Mahkemesi'nde haklarında dava açılan baba ve 6 kişinin yargılanması tamamlandı.

Mahkeme heyeti, daha önce de fuhuştan ceza aldığı anlaşılan baba M.D.'yi 18 yıl hapis cezasına çarptırırken, kızlarla para karşılığı birlikte olan R.G. 8 yıl, M.B. 8 yıl, Ş.Y. 2 yıl 6 ay, M.K. 2 yıl, O.E. 2 yıl, G.E. 2 yıl hapis cezası aldı.

Olay, F.D. Y.D. kardeşlerin geçen yıl polise giderek, babalarının kendilerine tecavüz ettiğini ve erkeklerle ilişkiye girmeye zorladığını söylemesiyle ortaya çıkmıştı.

 

LİSELİ KIZDAN KORKUNÇ KATLİAM

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziosmanpaşa'da, 17 yaşındaki Tuğçe C., tartıştığı komşusu Azeri uyruklu Reyhan Hüseyinzade ve kızı Günay Hüseyinzade'yi bıçaklayarak öldürdü.

EVLERİNE MİSAFİRLİĞE GİTTİ

Olay, Karadeniz Mahallesi Menderes Caddesi 1204 Sokak'ta bulunan Huzur Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre lise öğrencisi T. C., Azeri uyruklu Reyhan Hüseyinzade ve kızı Günay Hüseyinzade'nin evine misafirliğe gitti. Reyhan Hüseyinzade ve T. C. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında T. C., yanındaki taşıdığı bıçakla Reyhan Hüseyinzade'yi sırtından bıçakladı.

ÇEVRESİNDEN YARDIM İSTEDİ

Günay Hüseyinzade ise annesinin bıçaklanmasının ardından bağırarak komşulardan yardım istedi. T. C. Günay Hüseyinzade'yi de bıçaklamaya başladı. Boğazından ve göğsünden bıçaklanan Günay Hüseyinzade de kanlar içinde yere yığılırken, T. C. evden çıkarak kayıplara karıştı. Sesleri duyan komşular eve geldiklerinde anne kızın kanlar içinde yerde yattığını gördü. Komşular olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Anne-kız ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Reyhan Hüseyinzade götürüldüğü Özel Bahat Halk Hastanesi'nde, Günay Hüseyinzade de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Komşularını bıçakladıktan sonra kayıplara karışan T. C. bir süre sonra Polis Merkezi'ne teslim oldu.

Reyhan Hüseyinzade'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, kızı Günay Hüseyinzade'nin cesedi ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Reyhan Hüseyinzade'nin eşinin TIR şoförü olduğu, iş için Ankara'ya gittiği haberi de Ankara'da aldığı öğrenildi

 BİR KADIN DAHA KORKUNÇ ŞEKİLDE KATLEDİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in turstik ilçelerinden biri olan Selçuk'da öğlen saat 15.00'de yaşanan cinayet olayında yaklaşık bir ay önce Selçuk Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü'nde görevli olan Zeynep Köksal (40) gönül ilişkisi yaşadığı iddia edildiği erkek arkadaşı İ.İ. (35) tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

İddialara göre Zeynep Köksal, erkek arkadaşı İ.İ. (35) ile birlikte belediye karşısında bulunan çay bahçesinde bir süre konuştuktan sonra hesabı ödemek istedi. Kafetarya'da görüştükten sonra hesabı ödeyen Zeynep Köksal, ardından erkek arkadaşı İ.İ. tarafından ekmek bıçağı ile boğazına darbe aldı.

5 kez boğazından ve sol omzundan da 1 bıçak darbesi aldığı öğrenilen Zeynep Köksal, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören kafetarya çalışanlarından Aytaç B.; "Adamla kadın karşılıklı olarak bankta oturuyorlardı. Çay içtiler. Daha sonra kadın hesabı ödedi ve birden kısık sesle bağırdı. Adam kadının ağzını kapatmıştı. Ardından ceketini giyen adam yere yığılan kadına küfürler yağdırdı ve olay yerinden ceketini giyerek ayrıldı. Polis ve sağlık ekipleri geldi ama kadın çoktan ölmüştü. Hala daha şoktayız" dedi.

Olayın ardından kadınlardan oluşan bir grup belediye çalışanı yaşanan olayı protesto etti. Olayın ardından gözaltına alınan İ.İ.'nin emniyette ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Zeynep Köksal'ın iddialara göre evli ve 1 çocuk annesi olduğu öğrenilirken, şiddetli geçimsizlik yüzünden de bir süredir eşi ile ayrı yaşadığı belirtildi.

YOK BÖYLE ÖLÜM

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Evinin balkonundan sokaktaki silahlı kavgayı izleyen kadın, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR'da iki grubun cadde ortasında silahlı kavgasını evinin balkonundan izleyen 40 yaşındaki Remziye Aydın, başına isabet eden serseri kurşunla ağır yaralı götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, bu gece saat 22.00 sıralarında Bağlar İlçesi Hatboyu Caddesi Direkhane mevkisinde meydana geldi. Cadde ortasında iki grubun silahlı kavgasını ourduğu apartmanın 5'inci katından izleyen Remziye Aydın, başına isabet eden serseri kurşunla. kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Remziye Aydın'ı, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Talihsiz kadın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Polis, olaydan sonra kaçan silahlı kişilerin kimliklerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.
 

NÖBETTEKİ KAVGA KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ATAŞEHİR'deki bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Çolak ile Abdurrahman Yağcı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan Muhammet Çolak, hayatını kaybetti.

Olay, Atatürk Mahallesi 2'inci Cadde, 59 Ada'daki Manolya 4 Sitesi'nin bahçesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, aynı sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 2 gün önce aralarında şakalaşan Abdurrahman Yağcı (25) ve Muhammet Çolak (35) nöbette bu kez tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen tartışmada Abdurrahman Yağcı, Muhammet Çolak'ı bıçakladı. Kalbine isabet eden iki bıçak darbesiyle yaralanan Muhammet Çolak kanlar içinde yere yığıldı. Tartışmanın sesini duyarak evlerinin penceresine çıkan vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Abdurrahman Yağcı'yı olay yerinde gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Muhammet Çolak'ın cesedi ise savcının incelemesi ve delil toplama çalışmalarının ardından ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Abdurrahman Yağcı'nın, Muhammet Çolak'ı kendisine sopayla saldırdığı ve küfür ettiği için bıçakladığını söylediği belirtildi.
 

EŞİNE TECAVÜZDEN YARGILANAN KOCA BERAAT ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

SAMSUN'da 10 yıllık eşine tecavüz etmek suçundan tutuksuz yargılanan 31 yaşındaki Serkan K. beraat etti.

Daha önce iki kez evlenip boşanan ve terzilik yapan A.K., yaklaşık 10 yıl önce şoför Serkan K. ile 3'üncü evliliğini yaptı. İki de çocukları olan çiftin arası 2007 yılından sonra bozulmaya başladı.

Cinsel ilişkiye girmesi için eşi tarafından zorlandığını, hatta dayak yediğini dile getiren genç kadın geçen yıl Mart ayında Serkan K.'dan boşanmaya karar verip evi terk etti. Bir kaç gün sonra Serkan K., eşinin işyerine giderek konuşmak istediğini ileri sürüp genç kadını evlerine götürdü. İddiaya göre bir süre konuştuktan sonra da zorla ilişkiye girdi. Komşuların şikayeti üzerine eve gelen polis Serkan K.'yı gözaltına aldı. Tecavüzle suçlanan Serkan K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturma devam ederken, genç kadın şikayetin vazgeçtiğini belirtince sanık 3 ay kaldığı cezaevinden tahliye oldu. Ancak hakkında Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde eşine tecavüz etmek suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'YÜZÜNE KEZZAP ATARIM' İDDİASI

A.K. ifadesinde, şikayetçi olmadığı eşinden bu kez şikayetçi olduğunu söyledi. Psikolojisinin bozulduğunu ileri süren genç kadın şunları anlattı:

"Porno filmlerde gördüklerini benimle yapmak istiyordu. Tehditle ve zorla benimle ters ilişkiye giriyordu. Kabul etmeyince 'yüzüne kezzap atarım' diyordu. Benim iç çamaşırlarımı giyip 'sen benim kocam ol' diyor ve benden sapıkça şeyler istiyordu. Uyurken bile benimle ilişkiye girmeye çalışıyordu. İç çamaşırlarımı yırtıp parçalamak ona zevk veriyordu. Benim psikolojimi bozdu. Kızımla birlikte intihar etmek istedim. Olay günü benim bağrışmaların üzerine eve polis geldi."

'BOŞANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR'

Son duruşmaya gelmeyen, ancak ilk duruşmada yaptığı savunmasında eşinin kendisine iftira attığı ileri süren Serkan K. ise, "Boşanmak için her şeyi yapıyor. Beni aldattığını düşündüğüm için kavga ettik. Birden bağırıp çağırmaya ve elbiseleri yırtmaya başladı. Bu sırada polis eve geldi" diye konuştu.

Duruşmada ifade veren, olay günü eve giden polis memurları da, kapıyı genç kadının açtığını ancak elbisesinin yırtık olmadığını dile getirdi. Mahkeme, toplanan delil ve dinlenen tanık beyanlarını dikkate alıp, genç kadının söylemleri dışında sanığı cezalandırmak için yeterli delil bulunmadığını belirterek, Serkan K.'nın beraatine karar verdi.

ÜNİVERSİTELİ KIZA DURAKTA TACİZ VE DAYAK

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...[PAGE]

Adana'da durakta otobüs bekleyen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki E.Y. adlı genç kızı elle taciz edip, tepki göstermesi üzerine yüzüne yumruk atan madde bağımlısı olduğu önü sürülen 24 yaşındaki Teyfik Baysoy, polisin takibiyle kısa sürede yakalandı. Şüphelinin cebinden poşet içinde bağımlılık yapan yapıştırıcı çıktı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi Sakarya Mahallesi D-400 karayolu üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Çukurova Üniversitesi'nde öğrenci olan E.Y., öğleden sonraki derslerine yetişebilmek için D-400 karayolu üzerindeki durağa çıkıp otobüs beklemeye başladı. İddiaya göre; madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Teyfik Baysoy, durakta bekleyen genç kızın yanına gelip, "Senden çok hoşlandım. Tanışıp, arkadaş olabilir miyiz?" dedi. Teklif karşısında şoka uğrayan E.Y., Baysoy'u tersleyerek "Ne münasebet, sen kim oluyorsun?" karşılığını verdi. Aldığı cevap üzerine öfkelenen Teyfik Baysoy, elle taciz ettiği genç kızı yumruklayıp yere düşürdü. Acı içinde bağırmaya başlayan E.Y.'nin çığlıkları üzerine saldırgan, hızla olay yerinden kaçtı.

Bir süre sonra sakinleşen E.Y., durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polisler, saldırganı kısa sürede yakaladı. Cebindeki poşet içerisinde bağımlılık yapan madde çıkan Baysoy gözaltına alındı. Baysoy'u teşhis eden E.Y., şikayetçi oldu.