BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Önce hakaret yağdırdı, sonra basıp gitti!

Zuhal Topal'da Hanife Hanım'a talip gelen Ozan Bey, talip geldiği gelin adayına hakaretler yağdırıp stüdyoyu terk etti. Herkesi şaşkına çeviren anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Fox Tv'de yayınlanan Zuhal Topal'la isimli izdivaç programında Hanife Hanım'a talip gelen Ozan Bey, önce hakaret dolu sözler söyleyip ardından stüdyoyu terk edince herkesi şaşkına çevirdi.



Hakaret yağdırdı



Hanife Hanım'ın kendisine olan yaklaşımından rahatsız olan Ozan Bey, 'Ben devam etmek istemiyorum. Yok,yok; açmayın paravanı. Ben sadece şunu söylemek istiyorum; ben buradaki insanları tanımıyorum. Sadece Mehmet arkadaşım olduğundan onu tanıyorum. Yani ben bu locadan birisi değilim. Ben halkım. Ben size talip olarak geldim' dedikten sonra gelin adayına hakaret etmeye başladı. Ardındansa stüdyoyu terk etti.



Zuhal Topal uyarıda bulunurken stüdyoyu terk etti



Ozan Bey'in hakaretlerinin yayına yansıması sesi alınarak  engellenirken;  gelin adayı ve Zuhal Topal duydukları karşısında şaşkına döndü. Ozan Bey'in söylediklerinin ardıdan duruma müdahale etmek isteyen Zuhal Topal, 'Hakaret etmeyelim' diyerek gelen talibi uyarmak istediğinde Ozan Bey'in yerinde olmadığını fark etti. Bakın sonrasında neler yaşandı...

Sitene Ekle