BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Ayşenur Balcı, çuval giyip podyuma çıktı!

İşte Benim Stilim All Star 16 Aralık 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Ayşenur Balcı, çuval giyip podyuma çıktı.

İşte Benim Stilim All Star 16 Aralık 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik, Ayşenur Balcı'nın çuvala bir şey katmadığını söyledi.



İşte Benim Stilim All Star'da Çiğdem Çelik, Ayşenur'un çuvaldan elbiseyi egosunu tatmin etmek için giydiğini iddia etti.Bunun üzerine Ayşenur ile Çiğdem arasında tartışma yaşandı.



İşte Benim Stilim All Star'ın son bölümünde Ayşenur, Nur Yerlitaş'ın çuvaldan hazırladığı elbiseyi örnek gösterince Gülşah Yılmaz, Ayşegül Doğan ve Çiğdem o elbisenin çuvaldan olduğunun belli olmadığını söyledi. Çiğdem daha sonra Ayşenur'un açıkları söylendiğinde saldırdığını ve yapılan iyilikleri unuttuğunu söyledi. Ayşenur ise Çiğdem'in iyi niyetli olmadığını düşündüğünü söyledi.



Nihal Candan, Ayşenur'un şaşırdığını söyledi ve korkuluğa benzediğini ve Ayşenur'un kolaya kaçtığını söyledi. Ayşenur; "İnsanların çuval da giyebileceğini göstermek istedim" deyince Öykü Serter'den uyarı aldı. Özden Cerrahoğlu da Ayşenur'un kombinini anlamadığını söyleyince ikili arasında gerginlik yaşandı. Gülşah Yılmaz ise fikrin güzel olduğunu ama yanlış kombin yaptığını, hediye paketi gibi giyindiğini ve Ayşenur'un yaptıklarını kendisinin 3 sene önce bıraktığını söyledi. Ayşenur ise Gülşah'tan önce çuval giyme fikriyle podyuma çıktığı için Gülşah'ın böyle yorum yaptığını iddia etti.



Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ise Ayşenur'un kombinini çok yalın bulduğunu söyledi. Diğer jüri isimleri de Nur Yerlitaş'ın yorumlarına katılarak Ayşenur'un elbiseye bir şey katmadığını söyledi ve Ayşenur'un elbisesini yeniden kombinledi.



İşte Ayşenur Balcı'nın taşıdığı çuval elbise ve podyumda yarattığı tartışmalar...

Sitene Ekle