BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,56
ALTIN 2.385,74
HABER /  GÜNCEL

Önce dövüp sonra gasp ettiler

Konya’da çalıştığı eğelence merkezi çıkışında yanına otomobille gelen 3 kişi tarafından darp edildikten sonra çantası gasp edilen bir kadın,...

Abone ol

Konya’da çalıştığı eğelence merkezi çıkışında yanına otomobille gelen 3 kişi tarafından darp edildikten sonra çantası gasp edilen bir kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, saat 24.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir eğlence merkezinde çalışan Dilek A., işten çıkıp evine gitmek istediği sırada arabayla 3 kişi yanına yaklaştı. Dilek A., araçtan inen 2 kişinin elindeki çantayı almaya çalışması üzerine direndi. Şahıslar kendilerine direnen Dilek A.’yı darp ettikten sonra elindeki çantayı alıp kayıplara karıştı. Yaşanan olaydan sonra Dilek A., polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, görgü tanıkların bilgisi doğrultusunda şahısların kaçtığı otomobilin plakası telsizlerden anons edildi. Yaşadığı şoku atlatmaya çalışan kadın, çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis, kaçan 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)