BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.418,63
HABER /  MEDYA

Ölüp ölüp dirilmiş öteki tarafı görmüş!

Ünlü sunucu Ece Vahapoğlu'nun babası kalp krizi sonrası yaşadıklarını anlattı.

Abone ol

Ünlü sunucu Ece Vahapoğlu'nun sözleri twitter'ı karıştırdı! Seda Sayan'a meditasyon, dua ve dini inancıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ece Vahapoğlu, "meditasyon bir yerde duadır sözleri" stüdyoda tartışma yarattı. Dr. Arif Arslan, Vahapoğlu'nun sözlerine itiraz etti, "tövbe et Ece" diye uyardı.

Ece Vahapoğlu, Seda Sayan'ın Show TV'de yayınlanan programının konuğu oldu. Ünlü sunucu, babasının yaşadıklarını anlattı, babasıyla yapılan röportajı Seda Sayan ve Dr. Arif Arslan ile birlikte izledi.

BABASI ÖLDÜ ÖLDÜ DİRİLDİ

Aracında kalp krizi geçiren ve iki kez kalbi duran Mehmet Vahapoğlu'na defalarca elektroşok uygulanmış. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra Show TV muhabirinin sorularını cevaplayan Vahapoğlu, öldüğünü hatta doktorların cenazeyi morga kaldırın dediğini duyduğunu; ancak hiçbir şey yapamadığını söyledi. Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Vahapoğlu, bu sürede her iki tarafından ışık süzmesinden oluşan melekleri de gördüğünü söyledi. İşte o sözleri;

"YAPACAK ÇOK İŞİM VAR DEDİM"

Kalbimin durduğunu, kesin öldüğümü biliyordum. Beynim herşeyi algılıyordu. Doktorların morga havalesini felan hepsini duyuyordum; ama hiçbir şey yapamıyorum. 

Yattığım yerden sol tarafımın karşısında yeşil ağırlıklı siyah bir ışık huzmesi dağılıyor.. Yapacak çok işim var lütfen tanrım dedim! Bana bir şans daha ver dedim, alma canımı dedim.
 
Sol omzumun yanımda da beyaz elbiseli melek duruyordu yüzünü göremiyorum ama yanımda hissediyorum. Ona da söyledim. Mucize mucize diyorsunuz, gösterin artık mucizenizi dedim.