BIST 10.580
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.429,53

Ölüp dirilenlerin hikayesi

Ölüp dirilenlerin hikayesi

Bebeğini kucaklayarak diriltti7 aylık doğan ve doğumdan sonra kalbi duran bebeğini, iki saat boyunca kucağında tutan anne, bir mucize gerçekleştirdi.normalden çok küçük doğan bebeğini kucağında tutarak, ölmeni istemiyorum, çünkü seni çok seviyorum diyen kate ogg, onu hayata döndürmeyi...

Ölüp dirilenlerin hikayesi

BEBEĞİNİ KUCAKLAYARAK DİRİLTTİ

7 aylık doğan ve doğumdan sonra kalbi duran bebeğini, iki saat boyunca kucağında tutan anne, bir mucize gerçekleştirdi.

Normalden çok küçük doğan bebeğini kucağında tutarak, ölmeni istemiyorum, çünkü seni çok seviyorum diyen Kate Ogg, onu hayata döndürmeyi başardı.

Ölüp dirilenlerin hikayesi

Anne Kate Ogg, önce bebeğini kundağından çıkardı ve onunla ten teması sağladı. Tam, küçük bebeğin yaşamından ümidi kesmişken, bebek birdenbire gözlerini açıp kımıldamaya başladı.

Mücadeleci bebek Jamie'nin annesi, olay anını söyle anlatıyor: "Onu hareketsiz gördüğümde, çok kötü hissettim. Ona ismiyle seslendim, onu çok sevdiğimi söyledim. Sonra birdenbire, nefes almaya başladı. Ona parmağımla süt verdim. Bir süre sonra da düzenli nefes alıp vermeye başladı."

Kalbi duran ve sonra hayata dönen tek mucize hikayesi bu değil elbet. İşte ölüp dirilenlerin TÜYLER ÜRPERTEN HİKAYELERİ...

Ölüp dirilenlerin hikayesi

ANNE DOĞUMDA ÖLDÜ VE DİRİLDİ

Amerika'nın Colorado kentinde bir kadın, doğum yaparken kalp krizi geçirdi ve öldü. Tracy Hermanstorfer'in kalbi durdu. Nefesi kesildi. Tansiyonu kayboldu. Klinik olarak öldü.

Ancak bebek doğum kanalına girdiğinde mucize gerçekleşti.. Bebeği doğarken Tracy de tekrar hayata döndü.. Doktorlar, genç kadının neden öldüğünü ve nasıl geri geldiğini açıklayamıyor...

Ölüp dirilenlerin hikayesi

Doğumdan sonra gazetecilere konuşan baba "İnanamıyorum. 1,5 saat içinde hayattaki her şeyimi kaybettim. Sonra geri kazandım... Biz Tanrı'ya inananıyoruz. Bunu da sadece Tanrı'nın bir mucizesi olarak gösterebilirim. Ateist doktor bile bunun böyle olduğunu söyledi" dedi.

Doktor Martin ise, " Ben orada neler olduğunu bilmiyorum. Ben inanmıyorum ama kim nereden bana yardım ettiyse teşekkür ederim" dedi.