BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  GÜNCEL

Ölüme terk edilen bebeğin mucize kurtuluşu

Antalya’da bir günlük bebeği çöp konteyneri yanında bulan temizlik işçileri, poşetin içindeki eli oyuncak bebek sandıklarını söylediler. <br...

Abone ol

Antalya’da bir günlük bebeği çöp konteyneri yanında bulan temizlik işçileri, poşetin içindeki eli oyuncak bebek sandıklarını söylediler.
Kepez ilçesi, Gülveren Mahallesi’ndeki çöp konteynerleri arasındaki poşette bir günlük bebeği bulan Kepez Belediyesi Temizlik İşleri çalışanlarından 2 çocuk babası İsmail Büyükdönmez, her günkü gibi rutin olarak çöp konteynerini aldıklarını söyledi.
3717 Sokak’taki konteyneri almak için kamyondan indiklerini ifade eden Büyükdönmez, “Konteynerlerin arasındaki poşeti çöp zannettik. Poşete bakınca bir el ve ağırlık hissettim. Canlı bir bebekti. Ama biz ilk önce oyuncak bebek zannettik. Sonra ağlama sesini duyunca canlı olduğunu fark ettim. İrkildim. Amirlerimize haber verdik sonra polis ve sağlık ekipleri geldi” dedi.
Hayatında ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını dile getiren Büyükdönmez, “Biz bulmasak ölebilirdi. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Kedi ve köpek de parçalayabilirdi. Önemli olan bebeğin hayatta olması” dedi.
Bir diğer çalışan Ahmet Akçalı ise bebeği ilk önce oyuncak bebek zannettiklerini kaydederek, “Konteynerleri daha boşaltmamıştık. Poşetin kıpırdadığını gördük. Poşetin içinde bebek tişörte sarılıydı. Boğulabilirdi güneşte. Ama çocuk yeni bırakılmış. Birkaç günlük bir bebek. Cinsiyeti de kızmış” diye konuştu.
İşçiler bebeğin ismini ‘Sudenaz’ koyduklarını ifade etti.
(İHA)