BIST 10.648
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.432,90
HABER /  GÜNCEL

Ölümden döndü rujunu sordu!

Trafik kazası geçiren bir program yapımcısı, kazanın şokuyla ilk olarak rujunu sordu.

Abone ol

İzmir'den Ağrı'da okuyan beş bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapmak üzere giden Ege Bölgesi Ağrılılar Derneği Federasyonu üyeleri ile İzmir'in tanınan simalarından yapımcı Şeküre Boz, 15 Aralık 2009 tarihinde Taşlıçay Diyadin arasında karlı ve buzlu yolda araçlarının takla atması sonucu kaza geçirdi. Şarampole yuvarlanan araçtan çıkmayı başaran yapımcı Şeküre Boz'un ilk sözü "Rujum nerede?" oldu. Olayın şoku ile ilk olarak rujunu soran Şeküre Boz daha sonra İzmir'e döndü.

Ağrı'da öğrenim gören 5 bin öğrenciye yardım için Ege Bölgesi Ağrılılar Derneği Federasyonu üyeleri ile birlikte bir TV için program yapan Şeküre Boz da Ağrı'ya gitti. Diyadin'e doğru yola çıkan ekip yolun kar ve buzlu olmasından dolayı kaza geçirdi. Şarampole yuvarlanan araçta bulunan Metin Dursun, Abdurrahman Aktan, Federasyon Başkanı Hasan Kocabağ, Barış Aydın ve program yapımcısı Şeküre Boz yaralandı.

Kazanın duyulması ile birlikte Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Jandarma Komutanı, Taşlıçay Kaymakamı Ercan Ateş, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru ve birçok kamu kurum ve kuruluşların amiri olay yerine akın etti. Yaşanan kazanın ardından tedavileri tamamlanan heyettekiler Ağrı'daki çalışmalarını tamamlayarak İzmir'e döndü.
YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDECEK
İzmir'e dönüşlerinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan yapımcı Şeküre Boz, "Ağrı'da yaşanan kazanın şoku ile ilk olarak rujumu sormuşum. Daha sonra hatırladığım çalıştığım kurumu arayarak bana bir şey olursa kızım size emanet demek oldu. Şu an belimde biraz rahatsızlık hissediyorum ancak buna rağmen Ağrı'yı gezme imkanı buldum ve kısa zamanda tekrar orada olmak için can atıyorum" dedi. Ağrı'da kendilerini çok iyi bir şekilde ağırlayan Vali Mehmet Çetin ve yetkililere teşekkür eden Şeküre Boz, yardım
kampanyalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.