BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Öldürülen kadının bebeği böyle kurtarıldı

Sakarya'da yaşanan tüyler ürperten olayda tabancayla vurularak öldürülen kadının bebeği mucize şekilde hayata tutundu

Abone ol

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde tabancayla vurularak öldürülen hamile Neslihan Çelik'in (32) karnından sezaryenle alınan 38 haftalık bebek, kalp masajıyla hayata döndürüldü.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ambulansla Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilen Çelik'in Acil Polikliniği'nde yapılan muayenesinde kurşunlanma sonucu öldüğü, hayati fonksiyonlarının olmadığının tespit edildiği ifade edildi.

öldürülen-kadinin-bebeğini-kurtardilar.jpg

BEBEK HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Hamile olan Çelik'in bebeği için yapılan muayenede açık zayıf ve şüpheli kalp sesinin alınması üzerine çok acil olarak ameliyathaneye alındığı kaydedilen açıklamada, "Saat 14.55 sıralarında yapılan sezaryen ameliyatı sonrasında bebek doğurtuldu. Hayati fonksiyonları olmayan bebek anestezi uzmanları ve yenidoğan uzmanı tarafından yapılan müdahaleler sonucu hayata döndürüldü ve Yenidoğan Bakım Servisi'ne alındı. Konu ile ilgili gerekli hukuki ve adli prosedür başlatıldı." denildi.

Polis, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki olayda, evinde tabancayla başından ve vücudunun değişik yerlerinden vurulan 38 haftalık hamile Neslihan Çelik'in öldürülmesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kadının eski eşi cinayet şüphelisi olarak aranıyor.