BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  DÜNYA

Öldürülen kadın ve sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde intihar eden Cahit Sezer ile öldürdüğü sevgilisi 5 çocuk annesi Fatma Okumuş son yolculuklarına uğurlandı.<br/...

Abone ol

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde intihar eden Cahit Sezer ile öldürdüğü sevgilisi 5 çocuk annesi Fatma Okumuş son yolculuklarına uğurlandı.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kavaklık Mahallesi Çayır sokakta ikamet eden Fatma Okumuş (41) evinin önünde yasak aşk yaşadığı Cahit Sezer tarafından av tüfeğinden bozma tabanca ile öldürülmüş, Sezer aynı silahla intihar etmişti.
Cenazeler Adli Tıpta Kurumundaki incelemenin ardından memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine getirildi. Fatma Okumuş için baba ocağı Kızılcapınar köyünde, Cahit Sezer için ise Ereğli Ortacı köyünde cenaze töreni düzenlendi. Fatma Okumuş’un cenaze töreninde yakınları gözyaşlarına boğulurken, gazetecilerin görüntü almasına ise izin verilmedi.
Fatma Okumuş kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde köy mezarlığında toprağa verilirken, Cahit Sezer de Ortacı köyüne defnedildi.
Uzun süredir İstanbul’da bulunan eşinden ayrı yaşayan Fatma Okumuş’un ölümünün ardından 5 çocuğu için Kdz. Ereğli Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü harekete geçti. Fatma Okumuş’un Kızılcapınar köyündeki evine giden Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilerine çocuklar verilmezken, çocukların annelerinin baba ocağında kalıp kalmayacaklarına yapılacak incelemenin ardından karar verileceği öğrenildi.
(İHA)