BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,55
HABER /  GÜNCEL

Olaydan iki saat önce... Ölen işçinin babası anlattı

Mecidiyeköy'deki asansör faciasından iki saat önce işçilere arızayı giderdiklerini söylemişler.

Abone ol

İstanbul'un Şişli'deki şantiyede asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden Cengiz Tatoğlu'nun (40) cenazesi Zonguldak'a getirildi.

Mecidiyeköy semtinde yer alan rezidans inşaatındaki asansörün düşmesi sebebiyle yaşamını yitiren ve Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından Tatoğlu'nun cenazesi, ailesine teslim edildi.

Cengiz Tatoğlu'nun cenazesi, Beycuma Beldesine bağlı Kaleoğlu köyündeki cami morguna getirildi. Vatandaşlar, ailenin evine gelerek başsağlığı dileğinde bulundu. 

Tatoğlu'nun babası Selim Tatoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun yaklaşık 15 yıldır İstanbul'da inşaatlarda çalıştığını belirterek Zonguldak’ta çalışmak istediğini ancak iş bulamadığını söyledi.tat.jpg

GERİ DÖNMEK İSTİYORDU AMA DÖNEMEDİ

Madenci olmak içi Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) müracaatta bulunduğunu ancak işe giremediğini anlatan Tatoğlu, "Evli, iki çocuğu var. Ben dün gece olayı duydum. Daha sonra İstanbul'a gittik. Zonguldak'a geri dönmek istiyordu ama dönemedi. Faciada kimin suçu varsa cenaze işlerini hallettikten sonra soruşturma işini düşüneceğiz. Asansör zaten önceden bozukmuş. Olaydan iki saat önce tamir ettik diye söylemişler. Daha sonra olay meydana gelmiş" diye konuştu. 

  Evli ve iki çocuk babası Cengiz Tatoğlu’nun cenazesi bugün öğlen namazında kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.