BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,09
HABER /  GÜNCEL

Olay Yeri Esra öz annesini buldu canlı yayında olanlara bakın

Star Tv'de yayınlanan Balçiçek İlter'in sunduğu Olay Yeri programında doğduğu günden beri evlatlık verilen ve hiç annesini görmeyen Esra ile ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir kavga sırasında evlatlık olduğunu öğrenen Esra öz annesine kavuştu. Esra ve annesinin kavuşma anında gözyaşları tutulamadı.

Abone ol

BURSA'da doğduğu anda evlatlık verilen ve annesini hiç görmeyen Esra her yerde annesini arıyordu. Kendisine bakan annesinin itirazlarına rağmen canlı yayına katılan Esra ve öz annesi canlı yayında kavuştu. Peki Esra'nın annesi neden çocuğunu bıraktı?

16 yaşında evlenen ve 2.5 yaşında kızı olan Esra anne olmasına rağmen kendi biyolojik annesini tanımıyordu. Evlatlık olduğunu bir kavga sırasında öğrenen Esra, bundan sonra öz annesini aramaya başladı. Herkesin merak ettiği ise Esra'nın annesinin kim olduğu oldu. Canlı yayında annesine kavuşan Esra gözyaşlarını tutamadı. 

BİYOLOJİK ANNESİNİ BULDU: Olay yeri programında biyolojik annesine kavuşan Esra gözyaşlarını tutamadı. Eşine sarılan ve annesini görünce konuşamayacağını söyleyen Esra annesini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Ne yapacağını bilemeyen Esra öz annesine sarıldı. Öte yandan Esra'yı büyüten Perihan Hanım bu olayı kabul edemedi ve Esra'yı reddetti.