BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,91
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Balçiçek İlter'in işadamı sevgilisi kimdir?

Star TV'de Olay Yeri programını sunmaya başlayan Balçiçek İlter izleyici için merak konusu oldu. Peki kimdir Balçiçek İlter, boşandığı eşi Ali Pamir ve işadamı sevgilisi Ercan Canmutlu hakkında bilgiler.

Abone ol

Balçiçek İlter'i izleyici önce Balçiçek Pamir olarak tanıdı. Zira ekranda ünlü olduğu dönemde evliydi ve eşi Ali Pamir'in soyadını taşıyordu. Balçiçek Pamir ile eşi Ali Pamir'in evliliği 2011 yılında sessiz sedasız bitti. Balçiçek Pamir o günden sonra kendi soyadı olan İlter'e döndü.

Balçiçek İlter'in Ali Pamir ile olan evliliğinden ikizleri bulunuyor. Çocuklarının isimleri Lal Balçiçek ile Kuzey... Balçiçek İlter 2011 yılında boşandıktan sonra çocuklarının velayetini aldı ve onlarla birlikte yaşamaya başladı.

Balçiçek İlter'in sevgilisi Ercan Canmutlu kimdir?: Balçiçek İlter boşandıktan sonra 2015 yılında işadamı Ercan Canmutlu ile birlikte olmaya başladı. Ercan Canmutlu da eşinden yeni ayrılmıştı. Balçiçek İlter ile Ercan Canmutlu'nun birliktelikleri 2 yıldır sürüyor. Çift kamuoyu önüne birlikte çıkmaktan çekinmezken tatillere de birlikte gidiyor. 2 yıllık ilişkide evlilik ise gündeme gelmiş değil. 

Balçiçek İlter nereli : Star TV'de Olay Yeri programını sunmaya başlayan Balçiçek İlter 16 Haziran 1973 İstanbul doğumlu. Notre Dame De Sion Kız Lisesi mezunu olan Balçiçek İlter, eğitim kariyerini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirerek tamamladı. Dergilerde çalışan Balçiçek İlter ardından TV'ye geçti ve Habertürk'teki Söz Sende ile tanınan bir ekran yüzü oldu. Balçiçek İlter şimdi de Star TV ekranlarında 3. sayfa programı Olay Yeri'ni sunuyor.

Balçiçek İlter nereli işte ikiz çocukları ile boşandığı eşi ve instagramı...