BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Okula göbek atarak başladılar

İstanbul’da 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı renkli görüntüler ile başladı. Okulun ilk günü öğrenciler göbek attı. <br/>Beylikdüzü Belediyes...

Abone ol

İstanbul’da 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı renkli görüntüler ile başladı. Okulun ilk günü öğrenciler göbek attı.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından Bizimkent İlköğretim Okulu’nda öğrenciler ve veliler için program düzenlendi. Programa Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun ilk günü veliler servis sürücüleri ile pazarlık yapmayı ihmal etmedi.

“DÜNYADA KAN VE GÖZYAŞI VAR”
Programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eğitimin önemine dikkat çekti. Geçmişimiz ile övünmenin çok güzel olduğunu belirten Yusuf Uzun, “Ne mutlu bize övünülecek bir geçmişimiz var. Ancak geleceği hatırlamak hepimizin görevi. Dünyada milyarlarca insan yaşıyor ama dünya mutlu değil. Kan, gözyaşı, haksızlık var. Öğretmenlerimiz; çocukları en iyi doğru bilgilerle donatırken, onları iyi ahlaklı insan olarak yetiştirmeleri lazım. Anneler, babalar olarak asla öğretmenlerimizi yalnız bırakmamak, okullarımız ile sürekli iletişim içinde olmak, çocuklarımızın eğitimini her daim yukarıya taşımak gerek” dedi.

ÖĞRENCİLER GÖBEK ATTI
Yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde, öğrenciler kendileri için düzenlenen programda doyasıya eğlendi. Minik öğrenciler protokol konuşmalarına rağmen, okul bahçesinde oyun oynamayı ihmal etmedi. Bazı öğrenciler çalan müzik eşliğinde doyasıya göbek attı. Okulun ilk günüde ortaya renkli görüntüler çıktı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğrencileri tek tek gezerek fotoğraf çektirdi.
(İHA)