BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.492,04
HABER /  MEDYA

Oğulcan Bolcan kimdir O Ses Türkiye 2018 final günü

Oğulcan Bolcan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır soruları O Ses Türkiye 2018 finaline sadece saatler kala merak konusu oldu. Genç yetenek Oğulcan Bolcan O Ses Türkiye'ye Yine Yazı Bekleriz şarkısı ile girdi. Oğulcan Bolcan'a Murat, Hadise ve Gökhan döndü. Oğulcan Bolcan'ın tercihi ise Hadise'nin takımı oldu. Doğuştan sağ bacağında bir kısalık olduğunu belirten Oğulcan Bolcan tedavi gördüğünü ve tedavinin bir nebzede olsa karşılık verdiğini söylemiştir.

Abone ol

Oğulcan Bolcan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır soruları O Ses Türkiye 2018 finalin saatler kala merak edilmeye başladı. Sesi ile herkesi kendine hayran bırakan Oğulcan Bolcan bu akşam şampiyon olacak mı, hayranları dört gözle bekliyor.

OĞULCAN BOLCAN KİMDİR: Oğulcan Bolcan O Ses Türkiye yarışmasına Yine Yazı Bekleriz şarkısı ile katıdı. Daha şarkının ilk dakilalarında Murat, Hadise ve Gökhan'ı döndürmeyi başaran Oğulcan Bolcan Hadise'nin takınına katıldı.

Yarışmaya İzmir’den katılan Oğulcan Bolcan iki kişilik bir grubu olduğunu ve küçük bir stüdyoda müzik çalışmalarını sürdürdüğünü belirtmiştir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Müzikoloji Bölümünde eğitimini sürdürmektedir. Ekranlara ilk kez çıkmayan Oğulcan Bolcan, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına da katılmıştır.

O SES TÜRKİYE 2018 FİNAL KADROLARI: Final haftası tanıtım fragmanıyla duyurulan O Ses Türkiye, 4 Şubat Pazar akşamı büyük finaliyle ekranlara veda edecek. Peki çeyrek finale kalan isimler kimler?

HADİSE’NİN TAKIMI

Allahverdi Turan: O Ses Türkiye yarışmacısı Allahverdi Turan, Köprüaltı şarkısını seslendirdi. Gökhan, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndüren yarışmacı Gökhan'ı seçti. Düellolarda Hadise'nin takımına dahil oldu.

Oğulcan Bolcan: Oğulcan Bolcan, Yine Yazı Bekleriz şarkısını seslendirdi. Oğulcan Bolcan, sesini beğenen Gökhan, Hadise ve Murat Boz arasından Hadise'yi seçti.

MURAT BOZ’UN TAKIMI

Berivan Bıçakçı: Berivan Bıçakçı, Mercy şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Berivan Bıçakçı'nın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Murat Boz'un takımına katılmaya karar verdi.

Cevher Aksoy: O Ses Türkiye sahnesine çıkan Cevher Aksoy, seslendirdiği Gamzeler şarkısıyla Hadise, Yıldız Tilbe ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı. Cevher jüri seçiminde tercihini Murat Boz'dan yana kullandı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'UN TAKIMI

Benjamin Kaggwa: Benjamin Kaggwa, O Ses Türkiye yarışmasında No Woman No Cry şarkısını seslendirdi. Benjamin, performansıyla tüm jürilerini döndürmeyi başardı.

Selenay Dağdelen: Selenay Dağdelen, O Ses Türkiye yarışmasında I Have Nothing şarkısını seslendirdi ve tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

Lütfiye Özipek:Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye yarışmasında Roxanne şarkısını seslendirdi. Lütfiye, performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı.

YILDIZ TİLBE'NİN TAKIMI

İbrahim Aygün: İbrahim Aygün, O Ses Türkiye sahnesinde Hey Gidi Karadeniz adlı parçayı seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına transfer oldu.

Rana Nur Sancak: Rana Nur Sancak, O Ses Türkiye yarışmasında Soğuk Odalar şarkısını seslendirdi. Düellolarda Yıldız Tilbe'nin takımına geçti.

Ceren Düzova: Ceren Düzova, O Ses Türkiye sahnesinde Ayrılık şarkısını seslendirdi. Başarılı yarışmacı tüm jüriyi döndürmeyi başardı.