BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öğretmenler bu yıl Bülent Ersoy'la coştu

Ataşehir Belediyesi, bu yıl da öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler Günü’nü Türk Müziği’nin Divası Bülent Ersoy Konseri ile kutladı.

Abone ol

21 Kasım Perşembe günü Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlamasına Ataşehirli öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin de katıldığı gecede, öğretmenlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Öğretmenler günü için sahne alan Bülent Ersoy, “Normal yaşamımda birçok insanın adını unutur ya da hiç hatırlamam ama ilkokul hocamın ismini hala hatırlarım. Sizler bizim için önemlisiniz” dedi.

img_0523.jpg 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de öğretmenlerin yetersiz maaşlarına ve ekonomik şartlarına dikkat çekti. Başkan İlgezdi öğretmenlere seslenerek, “Sevgili öğretmenlerim, biliyorum sizin göreviniz, görevlerin en zoru ve en mukaddesidir. Ulu Önder'in bu Cumhuriyeti miras bıraktığı gençleri; sizler eğitiyor, sizler bilgilendiriyorsunuz. Sizlerin yarınlara taşıdığınız gençler, ilerde bu Cumhuriyetin ve bizim yarınlarımız olacaktır. Bu yüzden görev ve sorumluluğunuz çok büyük. Biz bu yolda sizin için elimizden ne geliyorsa yardım etmeye çalışıyoruz, çalışacağız” dedi.

Geceye katılanlar müziğin Divası Bülent Ersoy’un şarkılarıyla eğlenerek, hep bir ağızdan ona eşlik ettiler.

img_0731.jpg

Battal İlgezdi tarafından Bülent Ersoy’a konser sonunda bir teşekkür plaketi takdim edildi. Kutlamaya özel olarak hazırlanan pasta Battal İlgezdi, Gamze Akkuş İlgezdi ve Bülent Ersoy’la birlikte kesilerek öğretmenlere ikram edildi.