BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Öğretmenden tartıştığı veliye: Sen fakirsin para bulamazsın

ANTALYA Kaş İlçesi Sütleğen İlköğretim Okulu’nda görevli sınıf öğretmeni Yusuf Akça’nın bazı öğrencilere şiddet uyguladığı iddiası ilçeyi karıştırdı.

ANTALYA Kaş'ta velilerle öğrencilerine şiddet uyguladığı iddia edilen bir öğretmen tartışmaya girdi. Bir velinin, “Çocuğu korkutmuşsun çocuk hala suskun duruyor” sözlerine öğretmen “Ağzını burnunu kırdım mı, doktora gittin mi, hastane raporun var mı? Bundan sonra var ya bu köyde eğer beni şikâyet eden adam varsa onun ben azını burnunu kıracağım. İkimiz beraber Kaş mahkemesine gideriz, ben de seni şikâyet ettim. Sen fakirsin ama sen para bulamazsın" yanıtını veriyor. Öğretmen hakkında inceleme başlatıldı.

VELİLER GÖRÜNTÜLEDİ: Hürriyet gazetesinin haberine göre, çocuklarının dövüldüğünü iddia eden velilerle sınıf öğretmeni Akça arasında yaşanan diyaloglar ise olay yerindeki bir başka veli tarafından görüntülendi.Veliler hakkında şikâyetçi olduğunu söyleyen Akça, dayak iddialarını reddederek, “Hepiniz mahkemeye geleceksiniz. Beni niye şikâyet ediyorsunuz” diyerek velilere tepki gösteriyor.

ŞİKAYET EDENİN AZINI BURNUNU KIRICAĞIM

Bir velinin, “Çocuğu korkutmuşsun çocuk hala suskun duruyor” sözlerine tehditle karşılık veren Akça, “Ağzını burnunu kırdım mı, doktora gittin mi, hastane raporun var mı? Bundan sonra var ya bu köyde eğer beni şikâyet eden adam varsa onun ben azını burnunu kıracağım” diyor.

SEN FAKİRSİN PARA BULAMAZSIN

Akça, konuşmasının devamında şunları söylüyor: “İkimiz beraber Kaş mahkemesine gideriz, ben de seni şikâyet ettim. Sen fakirsin ama sen para bulamazsın. Ben dolaşacağım şimdi yalnız başıma. Sen de dolaş. Hadi mezarlığa doğru gidelim bu köyün kıralı sen misin?”

Sitene Ekle
Etiketler