BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Oğluna son kez sarıldı

İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde iki motosikletin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım, memleketi Hatay’da düzenlenen töre...

Abone ol

İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde iki motosikletin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım, memleketi Hatay’da düzenlenen törenle toprağa verildi.
Sabah saatlerinde naaşı havayolu ile İstanbul’dan Hatay’a getirilen İsmail Yıldırım için Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Şehit polis Yıldırım için düzenlen törene, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Koçyiğit, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Üzeyir Taşdelen, bazı kurum müdürleri ve İsmail Yıldırım’ın yakınları katıldı. Törende Vali Yardımcısı Mardinli ve Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Koçyiğit, şehit babası Mustafa Yıldırım’a başsağlığı diledi. Törende okunan duanın ardından polis memuru için helallik istendi. Şehit polisin yakınları ise bu sırada tabuta sarılarak, sinir krizi geçirdi. Oğlunun tabutuna sarılan anne Nilüfer Yıldırım, "İsmail’im, yiğidim, kuzum" diyerek gözyaşı döktü. Şehit Yıldırım’ın cenazesi törenin ardından, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Antakya belediye mezarlık kompleksine götürüldü.
(İHA)