BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.451,95
GÜNCEL

Oğlu araçla ezdi babası pompalıyla vurdu

İstanbul'da, Kenan Cevizli, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşinin babası ve kardeşi tarafından öldürüldü. Iddiaya göre, Cevizli'nin kayınbiraderi araçla çarptı, kayınpederi pompalı tüfekle vurdu.

Kartal'da, Bülent Güztepe, kızıyla şiddetli geçimsizlik yaşayan damadı Kenan Cevizli'yi pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Tüfekli saldırıdan hemen önce oğlu Sait Güztepe'nin damadı aracıyla ezdiği, babanın da araçtan inerek pompalı tüfekle saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi.

Olay, önceki gün Kartal’da meydana geldi. İddiaya göre 35 yaşındaki Kenan Cevizli bir süre önce eşiyle sorun yaşamaya başladı. Çift arasındaki sorunlar kavgaya dönüştü. Hırsızlıktan suç kaydı olan Cevizli’nin şiddet uyguladığı eşi durumu ailesine anlattı. Kocasının şiddetinden sıkılan kadın babasının Bülent G.’nin evine döndü. Kenan Cevizli 3 gün önce kayınpederinin evine gitti. Karısını almak istediğini söyledi. Tartışma yaşandı. Kavgaya dönen tartışma sonrası Cevizli evine döndü.

ARAÇTAN İNDİ ATEŞ ETTi

Kenan Cevizli, önceki akşam sokak üzerinde yürürken, hızla gelen bir otomobilin altında kaldı. Araçtan elinde pompalı tüfekli inen bir kişi yaralı haldeki Cevizli’ye peş peşe ateş etti. Cevizli olay yerinde hayatını kaybetti. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cevizli’yi pompalı tüfekle vuran kişinin kayınpederi Bülent G. olduğunu belirledi. Araçla çarpanın da oğlu Sait G. olduğunu anlaşıldı. Güztepe’nin iki damadı C.E ve O.D’nin de başka bir araçla saldırıyı düzenleyenleri takip ettikleri ortaya çıktı.

BABA OĞUL TUTUKLANDI

Araştırmaların ardından Bülent G., oğlu Sait G., damatlar C.E ve O.D’yi gözaltına alındı. Bülent G. ve oğlu Sait G., adliyede tutuklanırken, iki damadı serbest kaldı.

Sitene Ekle
Etiketler