BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Kısmetse Olur fenomenleri 'Gençlik Başımda Duman' dizisinde buluştu

İki sezon Kanal D’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kısmetse Olur yarışmasının fenomen isimleri Nur Erkoç Cimilli, Batuhan Cimilli, Cansel Çördük TV8’de yayınlanacak Gençlik Başımda Duman dizisi için bir araya geldi.

TV8’in yeni dizisi Gençlik Başımda Duman’ın ilk fragmanı paylaşıldı. İki sezon Kanal D’de reyting rekorları kıran Kısmetse Olur evinin fenomen isimleri, dizinin kadrosunda yer aldı. Nur Erkoç Cimilli, Batuhan Cimilli, Erdem Dalfidan, Daniela Grajdeanu, Tolga Kulakçı, Mehtap Taşkıran, Emre Ubeyli, Tuğçe Ergişi ve Cansel Çördük gibi Kısmetse Olur evinde popüler olan isimler, bu sefer dizi oyuncusu olarak karşımıza çıkıyorlar. Yarışmada dikkat çeken bu isimlerin, çekimleri süren Gençlik Başımda Duman dizisindeki performansları merak ediliyor.

Dizinin yapımcısı Haluk Şirin, Kısmetse Olur yarışmasının da yapımcılığını yapıyordu. Haluk Şirin, Kanal D’de yayınlanacağı düşünülen dizinin, TV8’de yayınlanacağını Twitter hesabından duyurmuştu. Çok geçmeden dizinin ilk tanıtım fragmanı TV8’de yayınlandı.

İşte Kısmetse Olur yarışmacılarının boy göstereceği Gençlik Başımda Duman dizisinin ilk tanıtım fragmanı.

Sitene Ekle