BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.384,64
HABER /  GÜNCEL

Oğlu Acar'ı hastanede izledi

Kameraların karşısına geçen oğlunu hasta yatağından izledi...

Abone ol

 Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar ameliyatı gerçekleştiren doktorlar ile birlikte Akdeniz Üniversitesinde düzenlediği basın toplantısını annesi Güssün Acar da izledi.

Tedavi gördüğü hastane odasında oğlunu izleyen anne Güssün Acar, "Onu yeni yüzüyle konuşurken görmek beni çok mutlu etti" dedi.

BEN İYİLEŞİNCE YANINA GİDECEĞİM

İki ay önce Antalya Manavgat İlçesi Gebze Köyü'ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kısmi felç geçiren konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken anne 58 yaşındaki 6 çocuk annesi Güssün Acar, Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan oğlu Uğur Acar'ın ameliyatı gerçekleştiren doktorlar ile Akdeniz Üniversitesinde düzenlediği basın toplantısını izledi.

Tedavi gördüğü Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki odasında oğlu Ramazan Acar ile birlikte toplantıyı izleyen anne Güssün Acar, hasta yatağında oğlunun görüntülerini izleyen ve çok mutlu olduğunu belirten Güssüm Acar, "Yeni yüzü iyi doktoruna hastaneye ve hemşirelere çok teşekkür ederim. Televizyonda da izledim ve yüzü gayet iyi selam ederim. Mutlu olduk. Bir an önce gerçek yüzün görmek istiyorum. İyi olduğum zaman yanına gideceğim" dedi.

ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN

Uğur Acar'ın henüz bir aylıkken evde çıkan yangında yüzünün yandığını söyleyen anne Güssün Acar, " Henüz beşikteydi. Antalya'da tedavisini tam anlamıyla yaptıramadık. Maddi gücümüz yoktu. Ancak Uğur yüzünün düzeltilmesi için çok uğraş vermiş bir sonuç alamamıştı. Nasip bu zamanaymış. Yüz nakline izin veren Ahmet Kaya'nın ailesine, doktorlarına, hemşirelerine herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

YÜZÜNDEN DOLAYI İŞ VERMİYORLARDI

Uğur Acar'ın abisi Ramazan Acar, ise kardeşinin yüzünden dolayı otellerde işe alınmadığını belirterek, "Televizyonda gördüm ve sevindim. Annem de gördü çok mutluyuz. Nakili veren aileye teşekkür ederim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kendi çabasıyla geçinen ve içine kapanık biriydi. Otellere çalışmaya gidiyordu ama yüzünden dolayı almıyorlardı. Yüzündeki yara nedeniyle kabul etmiyorlardı. Annesi sevindi ve güldü biraz. Hoşuna gitti. Dün akşam yürürken beğendi. Meslek olarak fazla bir şey yapamıyordu. Artık bundan sonra güzel bir iş olursa çalışır. Evlenmek istiyor ama kendi bilir. Gelsin kendini bir toparlasın askerliğini yapsın evlenir" dedi.