BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Öğle aranızı kazanca dönüştürün

Öğle aranızı kazanca dönüştürün

İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte internetten para kazanma seçenekleri de arttı. işini bilgisayar önünde geçirenler için para kazanmak artık daha kolay hale gelmeye başladı.yapılan araştırmalar, yorulmadan para kazanmak isteyenlerin bu ipuçlarını takip ederek öğle molalarını kazanca...

Öğle aranızı kazanca dönüştürün

İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte internetten para kazanma seçenekleri de arttı. İşini bilgisayar önünde geçirenler için para kazanmak artık daha kolay hale gelmeye başladı.

Yapılan araştırmalar, yorulmadan para kazanmak isteyenlerin bu ipuçlarını takip ederek öğle molalarını kazanca dönüştürdüklerini ortaya koydu.

Öğle aranızı kazanca dönüştürün

Alışverişinizi internet üzerinden yapın

Alışverişinizi internet üzerinde yapmanız kazançlı çıkmanıza neden olacaktır. Böylelikle hem zaman hem de fazla para kaybetmemiş olursunuz.

Öğle aranızı kazanca dönüştürün

Blog yazma

Yazmaktan hoşlanıyorsanız kendi blogunuzu oluşturabilirsiniz. Google Adsense gibi bir programa dahil olduğunuz takdirde blogunuzda yer alan reklam bannerlarından kazanç sağlayabilirsiniz. Her klik size nakit kazandıracaktır.

Öğle aranızı kazanca dönüştürün

Fotoğraflarınızı satın

Eğer hevesli bir fotoğrafçıysanız, fotoğraf sitelerine çektiğiniz fotoğrafları göndererek kazanç sağlayabilirsiniz. Bu tür siteler amatör ve profesyonel fotoğrafçılara çektiği fotoğraflar için bir miktar ödeme yapacaklardır. Her satıştan yüzde 60 oranında komisyon alan sitelerden bazıları Fotolia ve PictureNation.