BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  DÜNYA

Obama'nın saçları bakın neden beyazlamış

ABD’li first lady Michelle Obama, eşi Barack Obama'nın ergenlik çağına gelen kızlarıyla diyalogunu anlattı

Abone ol

ABD’li first lady Michelle Obama, Beyaz Saray’a geldiği günden bu yana saçları beyazlaşan eşini bu hale getirenin memleket meseleleri değil, ergenlik çağına gelen kızları olduğunu söyledi.

Kan kanseri olduğu için geçtiğimiz aylarda ilik nakli olan Robin Roberts’ın sunduğu, ABD’de yayınlanan en popüler sabah programlarından “Günaydın Amerika”ya katılan Michelle Obama, “Silah yasası, vatandaşlık yasası ve bütçe kesintileri Başkan’ın saçlarını beyazlattı galiba” denilince, “Onun saçlarını işi değil kızları beyazlattı” dedi.

OBAMA KIZINI GÖRÜNCE KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

First lady, “Barack, Malia’nın bir partiye gitmek için giyindiği kıyafetleri görünce birden suratı asılıveriyor. Malia sanki babasını tanımıyormuş gibi yanından geçince, babası ‘Kim bu kız’ diye kara kara düşünüyor. Kızlarının yarattığı stres Barack’ın saçlarına vurdu” diye konuştu.

Obama ailesi Beyaz Saray’a geldiğinde, yedi yaşında olan Sasha şu an 11 yaşında. O tarihte 10 yaşında olan Malia ise artık 14 yaşında bir genç kız.

Barack Obama da Sevgililer Günü’nde, Malia’nın sevgilisi olup olmadığını soran gazetecilere, “O kadar ajanın arasından geçip de onunla çıkmayı başaran yürekli bir genç varsa onu görmek isterim” diye espri yapmıştı.