BIST 10.619
DOLAR 32,25
EURO 35,02
ALTIN 2.489,38
HABER /  GÜNCEL

O provokatör bakın kim çıktı?

Ankara'da yapılan gezi eylemlerinde ortalığı savaş alanına çeviren provokatörlerden birinin Çankaya Belediyesi'nde çalıştığı ortaya çıktı.

Abone ol

Ankara'da yapılan gezi eylemlerinde ortalığı savaş alanına çeviren provokatörlerden birinin de Çankaya Belediyesinde çalışan Hakan K. olduğu belirlendi.

Çankaya Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Hakan K.'nin Gezi Parkı eylemlerinin başından bu yana polisle çatışan grup içerisinde aktif olarak yer aldığı ve oldukça ateşli bir şekilde taşla saldırırken görüldüğü öğrenildi.

DHKP-C terör örgütü ile de bağlantılı olduğu tespit edilen Hakan K. geçtiğimiz yıl Ankara Yüksel Caddesinde işportacılarla zabıtalar arasında yaşanan çatışmalarda da ön saflarda yer alıp zabıtalarla çatışmıştı. Öte yandan Ankara'da meydana gelen Gezi Parkı eylemlerinde güvenlik güçlerine karşı çatışan grupların içerisinde aktif olarak ön planda yer alanlardan birisinin de PTT'de memur olduğu ortaya çıktı.

Görüntüler üzerinden yapılan incelemelerde eylemlere oldukça hazırlıklı geldiği anlaşılan Can D. İsimli şahsın cebinden çıkardığı demir bilyeleri sapanla güvenlik güçlerine attığı tespit edildi.