BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

O ne çalımdı öyle Mesut Özil

Real Madrid'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, oynadığı futbol ve attığı golle maça damgasını vurdu.

Abone ol

Real Madrid'in ikinci golüne imza atan Mesut Özil'in frikik golü müthişti. Atletico Madridli futbolculara bir çalım atışı vardı ki seyircileri ayağa kaldırdı.

İspanyol gazeteleri futbolcuya hayran kalırken, çalımları ve attığı golle Zinadine Zidane'a benzettiler.

Real Madrid La Liga'nın 10. haftasında karşı karşıya geldiği Atletico Madrid'i 2-0'lık skorla mağlup etti. Gollerden birini Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil attı.

AKIL DOLU FRİKİK GOLÜ

13’te Ricardo Carvalho ile öne geçen ev sahibi, 19’da takıma geldiği günden itibaren başarılı bir performans ortaya koyan Mesut Özil’in müthiş frikik golü ile farkı ikiye çıkardı.

MOURİNHO'NUN GÖZDESİ

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin 10. haftasında oynanan Madrid derbisinde, sahasında Atletico Madrid'i 2-0 yenen Real Madrid'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Real Madrid'te bu zamana kadar lig ve kupa maçlarında toplam 11 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Özil, Atletico Madrid karşısında ilk kez teknik direktör Jose Mourinho tarafından değiştirilmeyip, 90 dakikayı sahada tamamladı.

ZİDANE GİBİ FUTBOL

Maçın 18. dakikasında ceza alanı dışının sağ uç köşesinden kullandığı serbest vuruşta topu ağlara gönderen Mesut, her zaman "hayran olduğum ve örnek aldığım" dediği Zidane'a benzetildi. Marca gazetesi, Mesut'un özellikle maçın 23 dakikasında Mario Suarez, Tiago ve Simao'yu çalımladığı anı hatırlatarak, genç futbolcunun "Zidane gibi futbol oynadığını" yazdı. "Bin kere görülecek bir oyun" ifadesini kullanan İspanyol gazetesi, Atletico Madrid karşısında Mesut'un iyi bir futbol ortaya koyduğunu yazdı.