BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
HABER /  GÜNCEL

Numune Hastanesine gidecekler dikkat

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidecekler dikkat. Çünkü çeşitli nedenlerden dolayı hastanenin internet randevu sisteminde aksaklık olduğu açıklandı.

Abone ol

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bilgi yönetim sisteminde yapılan yenilikten dolayı internet randevu sisteminde kısmi aksaklık yaşandığını belirterek, yarından itibaren tüm otomasyon parametrelerinin düzgün çalışmaya başlayacağını bildirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bilgi yönetim sisteminde yapılan yenilikten dolayı hastanenin internet randevu sisteminde kısmi olarak aksaklık yaşandığı hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi:

''Bilgi yönetim sisteminin yapılandırılması süresince hastanenin poliklinik hizmetlerinde ve randevu verme sisteminde yavaşlama yaşanmıştır. Ancak hastaneye başvuran tüm hastalar geri çevrilmeyip tüm muayeneleri yapılmıştır. Hastanemizin acil tıp ve laboratuvar hizmetleri konusunda hiçbir sorun yaşanmamıştır. Hastane otomasyon sistemi, firma değişikliklerinde benzer geçici sorunlar yaşayabilmekte olup, ilgili bilgi-işlem birimi, sorunların çözümü için aktif olarak çalışmaktadır. Hastanemizde yarından itibaren randevu sistemi dahil tüm otomasyon parametreleri düzgün olarak çalışacaktır.''