BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Nobre Fenerdeki günlerini arıyor

Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Nobre eskiyi arar oldu.Bunun nedeni rakamlarda gizli.

Abone ol

Sezon başında Fenerbahçe'den ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olan Mert Nobre, geride kalan 16 haftada siyah-beyazlı formayla gol yollarında başarılı olamazken, geçen sezonki performansının çok gerisinde kaldı.

Fenerbahçe formasıyla geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 16 hafta sonunda 8 gole ulaşan Nobre, Beşiktaş'ta ise aynı sürede sadece 1 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Nobre, siyah-beyazlı formayla 13 maçta forma giyip 941 dakika sahada kalırken, 2 maçta kırmızı kart cezası, 1 maçta ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Bu arada, Mert Nobre, UEFA Kupası'nda da siyah-beyazlı formayla şu ana kadar 1 gol kaydetti. Nobre, CSKA Sofya ile oynanan UEFA Kupası 1. tur rövanş maçının uzatma bölümünde takımına 1 gol kazandırmıştı.

FENERBAHÇE'DE 8 GOL ATMIŞTI

Nobre, geçen sezonun ilk 16 haftasında eski takımı Fenerbahçe'ye tam 8 gol kazandırmıştı.

Sarı-lacivertli takımda Alex ile iyi bir ikili oluşturan Nobre, 3. haftadaki Çaykur Rizespor, 4. haftadaki Samsunspor, 7. haftadaki Kayserispor, 14. haftadaki Galatasaray maçlarında 1'er, 8. haftadaki Konyaspor ve 15. haftadaki Trabzonspor karşılaşmalarında ise 2'şer gole imza atmıştı.