BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.433,16
HABER /  DÜNYA

Nişanından bir gün sonra ölü bulundu

Bursa’da nişanından bir gün sonra evinde ölü bulunan gencin sır ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Evde bulunan uyuşturucu kalıntıları ...

Abone ol

Bursa’da nişanından bir gün sonra evinde ölü bulunan gencin sır ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. Evde bulunan uyuşturucu kalıntıları polisi ve Cumhuriyet savcısını alarma geçirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi Monolya Sokak’ta dün gece meydana geldi. Hayatını birleştireceği kızla nişanlanan 27 yaşındaki Selim Sargın, eğlence sonrası arkadaşlarından ayrılarak tek başına yaşadığı evine geldi. Kendisinden haber alınamayan gencin yakınları, durumu polise bildirince olay ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinde evde cesedi bulunan Sargın’ın esrarengiz ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.
Evde yapılan incelemede uyuşturucu kalıntılarının bulunması, polisi ve savcılığı alarma geçirdi. Nişan sonrası hayatını kaybeden gencin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için soruşturma derinleştirildi. En mutlu gecenin ardından yaşanan dram Sargın ailesini yasa boğarken, gencin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsiye kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
(İHA)