BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Nimet Abla'da 'ya çıkarsa umudu

Yılbaşına sayılı günler kala bilet satışlarında artış yaşandı.

Abone ol

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Satışlarının tavan yaptığı Eminönü'nde herkes bir umut bilet kuyruğuna girdi.

Yarım biletler tükenirken, çeyrek ve tam bilet almak için sıraya giren vatandaş Nimet Abla bayii önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR BİLET VAR

Eminönü’ndeki Nimet Abla milli piyango bayisinde uzun kuyruklar oluştu. Bayii çalışanlarından Hasan Eğri, “Satışlar çok güzel. Şuanda çeyrek ve tam var. Yani tahminimiz pazartesiye kadar çeyrek ve tam olacak. Ama cumartesi ne olacağı belli olmaz çünkü ilgi yoğun olur. Pazartesiye kadar bilet var yani” dedi.

Bayi çalışanlarından Hasan Par ise, “Satışlar güzel. Şuanda yoğun bir çalışma ile biletleri bitirmez üzereyiz. Yarım biletler bitti. Tamlar da az bir şey kaldı, çeyrekler ise bitmez üzere. Vatandaşın ilgisi çok büyük. 45 milyon büyük bir rakam. Hayaller yüksek, vatandaşın istekleri fazla. Onun karşılanması için şans oyunlarına talebi arttırıyor. Buda ilgiyi arttırıyor” diye konuştu.

7 tane çeyrek bilet alan bir talihli, “Çeyrek aldım ama hepsi bana değil. Bilmiyorum aslında bize çıkmaz ama yinede alıyoruz. Keşke çıksa. Herkese veririm” dedi.İkramiyenin kendisine çıkması durumunda hayır işlerine harcayacağını ifade eden bir vatandaş ise, “Ben çıkarsa sakatlara bağışlayacağım. Hepsini tekerlekli araba ihtiyacı olanlara bağışlayacağım. Kendim için hiçbir şey istemiyorum” diye konuştu.

Üç tane bilet alan bir zabıta memuru da, “Ben üç tane aldım. Beş kişiyiz ama memur olduğum için daha fazla alamıyorum. Çok iyi hayallerim var. İlkönce ben çocuklar için yurt yapmayı düşünüyorum. Kendim için de bir ev almayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.Seyyar bilet satıcısı bir kadın da“ “Satışlar süper, biletler biti zaten. Herkes elindekileri bitiriyor. Pazartesiye kadar kalmaz. Büyük bir ihtimale cumartesi günü biter. İlgi çok yüksek, yarım bilet kalmadı. Çünkü insanların hayalleri çok büyük” dedi.