BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.505,24
HABER /  SPOR

Nilmar kendine hayran bıraktı

Fenerbahçe’nin sportif direktörü, Brezilya’da izlediği ve mücadelenin hemen başında ağları sarsan Sambacı’ya hayran kaldı.

Abone ol

Fenerbahçe’nin sportif direktörü, Brezilya’da izlediği ve mücadelenin hemen başında ağları sarsan Sambacı’ya hayran kaldı...

Güiza, City’ye satılırsa, Daum’un çok istediği Nilmar alınacak... Ayrılması beklenen Daniel Güiza’nın yerine Brezilyalı bir golcü almak isteyen Fenerbahçe’de bu ülkeye futbolcu izlemeye giden Sportif Direktör Aykut Kocaman, Nilmar’a hayran kaldı.

Tecrübeli teknik adam önceki gün Brezilya Ligi’nde Atletico Paranaense ile Internacional arasında oynanan maçı izledi. Henüz maçın başında Nilmar, Paranaense ağlarını havalandırdı.

WOLFSBURG DA DEVREDE
Ancak ev sahibi takım Marcinho (2) ve Wesley’in golleriyle 3-1 öne geçti. Alecsandro’nun sayısı, Internacional’e puan için yetmedi: 3-2. Kocaman’ın 90 dakika boyunca izlediği Nilmar’ı çok beğendiği ve İstanbul’a geniş çaplı bir raporla döneceği öğrenildi.

Ancak Alman basını, Sambacı için Wolfsburg’un Internacional kulübüne 13 milyon euro teklif edeceğini yazdı.

Fener’in, Güiza’yı M.City’ye satması durumunda Daum’un çok istediği ve Kocaman’ın hayran kaldığı Nilmar’ı transfer edebileceği ifade edildi.

KOCAMAN, EDU İLE GÖRÜŞECEK
Brezilya’da Edu ile bir araya gelip yıldızın son durumunu öğrenecek olan Sportif Direktör’ün, ardından hazırladığı raporu İstanbul’da yönetime sunacağı ve sonra Almanya’ya geçeceği öğrenildi.