BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Nevruz bombası patladı! Hangi kanalda çıkacak?

Esra Erol'da programı ile bir anda üne kavuşan gelin adayı Nevruz yeni bir kanalda izdivaç programı sunmaya başlayacak.

Katıldığı izdivaç programı ile adını duyuran gelin adayı Nevruz, yeni sezonda evlilik programı sunacak. Nevruz, iki farklı kanalla görüşme halinde...


Geçtiğimiz sezon Esra Erol'un sunduğu izdivaç programına katılan ve ilginç istekleri ile adından söz ettiren gelin adayı Nevruz, ani bir kararla programdan ayrılmıştı.


Flash Tv haberini yalanlamıştı


Herkes Nevruz'un akıbetini merak ederken, Tarkan hayranı gelin adayının sunucu olacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialarla ilgili Nevruz kanadından herhangi bir yalanlama gelmezken, program yapacağı öne sürülen Flash TV haberleri yalanlamıştı.


İki kanalla görüşüyor


Ancak programdan ayrıldıktan sonra spikerlik kursuna yazıldığı öğrenilen Nevruz'un yeni sezonda izdivaç programı sunmaya kararlı olduğu ve bunun için iki farklı kanalla görüşme halinde olduğu öğrenildi. Kanalın anlaşmanın imzalanmasının ardından açıklanması bekleniyor.


'Programı ben sunabilirim'


Nevruz, gelin adayı olduğu dönemde hasta olduğunu belirten Esra Erol'a "Programı ben sunabilirim izin verirseniz" diyerek bu konudaki iddiasını ortaya koymuştu.





Sitene Ekle
Etiketler