BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.396,50
HABER /  DÜNYA

Necip ile kardeş gibiyiz

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı Elazığspor maçının ardından Necip Uysal ile tartışan Gökhan Töre, Ne...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’ın kendi evinde oynadığı Elazığspor maçının ardından Necip Uysal ile tartışan Gökhan Töre, Necip ile kardeş gibi olduklarını ve herhangi bir problem yaşamadıklarını söyledi.
BJK TV’ye açıklamada bulunan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, Elazığspor maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Oyuna baskılı girdik. Takım arkadaşlarım oyunun ciddiyetindeydi. İlk yarı istediğimiz gibi gitmedi. 2. yarı takımımız kendisini toparladı ve skoru belirledik. Maçı 4-1 kazmayı başardık. Elazığspor maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçına konsantre oluyoruz" dedi.

"YIRTIK ADALE İLE SAHAYA ÇIKTIM"
Siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre, Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen’in yanına gittiğini ve oynamak istediğini söylediğini belirterek, "Çok sakat futbolcumuz var. Öncelikle sağlık ekibine ve özellikle doktor Ertuğrul Karanlık’a teşekkür ediyorum. Onun vermiş olduğu iğne ve tedavilerle ayaktayım. Sahada da 15 dakika oynadım. Sahalara geri dönmem normalde imkansızdı. Büyük kulüplerde oynadım ve o kulüplerde böyle bir tedavi görmedim. 11 gün sonra bu yaşadığım olay benim için mucize oldu. Yırtık adale ile sahaya çıktım. Yarın takımla beraber antrenmanlara başlayacağım. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanmak istiyoruz. 2. yarıya iyi başlayıp, rahat girmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"NECİP İLE ABİ KARDEŞ GİBİYİZ"
Elazığspor maçının ardından takım arkadaşı Necip Uysal ile aralarında yaşanan tartışmanın sorulması üzerine Gökhan Töre, "Necip Beşiktaş’ta uzun yıllardır oynuyor. Kaptana böyle bir saygısızlık yapılmaz. Biz abi kardeş gibiyiz. Bunlar maç esnasında olur ve biter. Biz kardeşiz, herhangi bir problem yok" diye konuştu.
(İHA)