BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.441,35
HABER /  GÜNCEL

Ne Erdoğan ne kalp krizi vazgeçirdi

AK Parti Milletvekili Mahmut Durdu, Başbakan'ın baskısına ve geçirdiği kalp krizine rağmen sigaradan vazgeçmedi.

Abone ol


ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER



ANKARA-Başbakan'ın paketini aldığı vekil anjio olmasına ve stent takımasına karşın sigarayı bırakmadı. Geçen hafta kalp krizi geçiren ve Güven Hastanesi'ne kaldırılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu, hasta yatağında bile "sigarayı bırakmayacağını ve içmeye devam edeceğini" söyledi.


BAŞBAKANI BİLE DİNLEMEDİ

Mahmut Durdu AK Parti'nin ilk iktidar döneminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sigara paketini aldığı üç milletvekilinden birisiydi. Başbakan Erdoğan Öznur Çalık, Mahmut Durdu ve Reyhan Balandı'nın paketlerini almış ve sigarayı bırakmalarını isemişti. Ancak Mahmut Durdu sigarayı bırakmadı ve her ortamda 'sigarayı çok sevdiğini ve asla bırakmayacağını' söyledi. 

VE KRİZ GELDİ
Sigara içmeyi sürdüren Durdu geçen hafta kalp krizi geçirerek Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Hatanede anjio yapılan ve bir damarının kapalı olduğu tespit edilen Mahmut Durdu'ya stent takıldı.

HASTAHANEDE BİLE SİGARA SAYIKLADI
Durdu'ya doktorları, geçirdiği rahatsızlığın sigaradan kaynaklandığını ve acilen sigarayı bırakması gerektiğini söyledi. Ancak Durdu, hasta yatağında bile sigarayı bırakmayacağını, taburcu olur olmaz ilk işinin sigara içmek olacağını söyledi. Hastanede kaldığı sürece sigara içmek için fırsat kollayan ancak hemşirelerden kaçıp sigarara içemeyen Durdu, ameliyat sonrası evinde istirahate gönderildi.

BAKAN İLAÇ GETİRDİ AMA
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Mahmut Durdu'ya yardımcı olmak için yurtdışından özel sigara bıraktırma ilaçları getirdiği öğrenildi. Ancak Durdu'nun bu ilaçlara rağmen sigarayı bırakmadığı biliniyor. İlaçları kullanmaktan da kaçınan

OYLAMAYI BİLE KAÇIRIYOR
Durdu, Meclis kulisinde de sigara sevgisiyle biliniyor. Bu nedenle yoklama ve oylamalara geç kalan ve Meclis bahçesinde sık sık sigara içerken görülen Durdu'nun ameliyat sonrasında sigarayı bırakmayacağı kesin gibi. Başbakan Erdoğan'ın Durdu'yu ziyaretinde bu konuda yeni bir girişimde bulunması bekleniyor.