BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ne çektin be Akif Beki!

.

Herkes şaşırmış!

Akif Beki, Hadi Özışık'ın yeganesi İnternethaber'in doğum günü için "bir yazı yazabilir misin" ricasını aşağılamış da aşağılamış!

Hadi Bey'in deyimiyle, emanet verilen evin içine etmiş! 

İnternetin ağzından girmiş burnundan çıkmış, yalan haber yapılıyormuş, iftiralar atılıyormuş, falan filan...

Sanırım Akif Beki daha önce hiç yazılı medya falan okumadı ki, habercilikte yalanın internetle ortaya çıktığını düşünüyor!

Akif Beki kusura bakmasın bunları yazmak zorundayım!

Akif Beki geçen yıl bir gece yarısı, hem de gizlice bir sanatçıyla evleniyordu.

Ünlü türkücü Zara'nın izdivacına talip olmuştu.

En mutlu günleriydi...

Ama düğün gizliydi...

Medyanın haberi yoktu.

O gece Hadi Özışık'a bir telefon geldi.

Akif Beki şu an evleniyor diye...

Hadi Özışık, hemen Akif Beki'yi aradı doğru olup olmadığını sormak için!

Konuşmanın tamamına şahidim, çünkü ben de oradaydım!

Akif Beki, bu olayın yazılmasını istemediğini söyledi Hadi Özışık'a...

"Ne yapacaksınız" diye sordum ben de patrona.

Öyle ya, bomba haber!

Yazmayacağız dedi!

O gece, Türkiye'nin ünlü türkücülerinden biriyle evlenen ve kendisi de Başbakan sayesinde üne kavuşan bu zat istemediği için ve internethaber de buna saygı duyduğu için haber yapılmadı.

Ama o şimdi kalkmış, internet medyasına atıp tutuyor...

Ne demiş Akif Efendi, "Dijital medya denince kişiliği gelişmemiş, karakteri oturmamış, sözüne güvenilmez, ağzıbozuk, tek ayak üstünde 50 yalan söyleyen arsız bir palavracı geliyor gözümün önüne."

O da haklı...

Kanal 24'ün başına rica minnet geçirdiler, olmadı yapamadı, kanalı batırdı. Arkasından bütün Türkiye'nin izlediği, nezih, saygılı, güleryüzlü Medya Mahallesi'ne geldi, kirletti.

Kendinden hem yaşça büyük, hem Akif Beki gibi milyonlarcasını cebinden çıkarabilecek (Bence Akif Beki'yi çıkarmak için bile cebine koymaz.) Ayşenur Arslan'ın sinirlerini bozmak için uğraştı, didindi, kavgacı bir mahalle yaratıp güzelim haber programını yok etti. Neredeyse medya alanında başarısızlıklarla dolu bir hayatı var, onun bu başarısızlığı bütün internet sitelerinde de boy boy yazılınca o da kızdı. Valla ben de bu kadar başarısız olsam kızardım!

Akif Beki'nin dijital medya denince aklına gelenleri okudunuz, benim de "başarısız gazeteci" deyince aklıma şunlar geliyor;

"Kişiliği gelişmemiş, burnu büyük, kibirden elbiseler giymiş, biraz ün yapınca evdeki karısını çöpe atıp yenisini almış, ama onda bile cesur davranamayıp, gizli kapaklı düğünle evlenmiş, sevdiği kadının en mutlu gününde, meydana çıkıp onu sevdiğini bile haykıramamış, uluorta aşkını bağıramamış birileri"

Kimse üstüne alınmasın, başarısız gazeteci deyince aklıma "böyle bir şey" geliyor işte...

Son sözüm Akif Beki'ye...

Ey Akif Beki, yalancılığın, düzmeceliğin, sahtekarlığın, zeytinyağcılığın, sözünde durmamanın, eyvallahçılığın, yalakalığın, tek ayak üzerinde oyunlar oynamanın, sırf inat uğruna insanların işini bozmanın, sadece konuşmak için konuşmanın, yazmak için yazmanın dijitali, gerçeği yok bu hayatta...

Teşekkürler bir kez daha gözümüze soktuğun için...

Teşekkürler bizi hiiiç yanıltmadığın için.